Jag orkar inte leva idag. Jag måste få s...

Jag orkar inte leva idag. Jag måste få sova! Varför bryr sig inte läkare om de grundläggande förutsättningarna för att man ska må bra? Jag sover ju för fan alldeles för lite jämt! Kanske borde rekommendera mer sömn före tabletter?? Hur jag ska lyckas lägga mig i tid vet jag dock inte =/. Det är det jag behöver hjälp med. Av en pojkvän jag bor med.. Vad annars? :(


Kommentarer
Postat av: hilma

Om du vet precis vad som är bra för dig - varför gör du det inte då?

Varför lägga över ansvaret på läkarna?

Jag förstår inte hur du resonerar.

2010-10-19 @ 12:57:46
Postat av: pussel

Haha du är rolig du, eller är du inte ironisk?



Var menar du att jag lägger över ansvaret på läkarna? Jag skriver ju bara att jag tycker de borde rekommendera sömn före tabletter. Visst de är läkare och de har väl något slags ansvar att rekommendera den bästa lösningen för patientens problem?

Jag skriver ju dessutom att jag inte vet hur jag ska göra för att gå och lägga mig i tid! Att jag behöver hjälp med det, av tex en pojkvän. Har du ens läst inlägget du kommenterat??



Jag märker att du inte förstår. Antar att du inte läst särskilt många inlägg här...

2010-10-19 @ 19:39:07
URL: http://pussel.blogg.se/
Postat av: pussel

Ber om ursäkt för mitt sura svar =/.



Borde bara svarat att jag har jättesvårt att ta mig för saker. Jag vet inte varför jag inte gör det jag vet/tror är bra för mig.



Att jag kritiserar läkares inriktning på medicinering ist för att ta reda på orsaken till patientens problem och försöka förändra det ist, anser jag inte vara att "lägga över ansvaret på läkarna".

2010-10-23 @ 14:19:50
URL: http://pussel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0