Jag känner mig konstig i hela kroppen. Jag...

Jag känner mig konstig i hela kroppen. Jag mår inte bra.


Kommentarer
Postat av: M

Att du inte är i balans psykiskt påverkar dig såklart fysiskt.♥ Tycker att din blogg är bra o är tacksam över att du skriver. Det hjälper mig o många andra som är i samma situation. Vi känner oss inte lika ensamma om problemen då...Men jag kan säga dig att du gör så mkt mer bra saker om dagarna än vad jag gör. Jag sitter typ bara hemma o surfar runt,tänker på mat o vikt 24h om dygnet o hetsäter. Ett rent helvete är det!! Du är stark o vädefull o jag vill att du ska fortsätta att leva!♥ Inte bara jag vill det..Men jag vet att livet inte är lätt.♥ Behåll det lilla hoppet tryggt o djupt inom dig! För hoppet är det sista som sviker en.♥

2010-10-14 @ 13:44:41
Postat av: pussel

Usch, ja det är verkligen ett helvete =(. Tänk att jag på något sätt har lyckats komma så långt ifrån det nu.. (eller är det kanske inte så långt borta ändå?). Mat-tankarna dygnet runt. Vad skulle jag köpa idag? Hur mkt? "Börja om" imorgon? Vilka affärer skulle jag gå till?



Kan jag tacka LCHF för att jag slutat tänka på mat och vikt dygnet runt? Är det Ts förtjänst? Concertan har väl tagit bort suget och hungern, men jag hade ju blivit mkt bättre från bulimin redan innan den..



En bulimiker borde väl vara förbjuden att vara hemma ensam ^^. Att ha ett jobb och en partner är väl det bästa, att inte ha möjligheten att ge ätstörningen all tid. Men hur orkar man? Det är så dubbelt allting.

2010-10-17 @ 17:46:29
URL: http://pussel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0