Jag vill sova till det känns bättre. Sova mig till lycka.

Jag orkar inte blogga. Jag känner mig lite ledsen och jätteensam =(. T åkte tidigt imorse och jag vet inte när vi ses igen. Om jag flyttar helgen innan jul så lär det väl inte bli förrän nästa år!

Jag vet inte vad jag vill med någonting. Jag har mått rätt bra idag annars, men nu, ensam hemma, bara "måsten" att ta tag i... Jag vill inte. Jag vill inte finnas. Inte existera.

Flytta, ensam. Fortsätta jobba på samma gamla jobb, trots att jag helst vill plugga något kul och "bli något". Vad är det för liv att se fram emot? Vad är det för framtid? Ingen.

Jag har slutat hetsäta nu tack vare att jag började med Concertan igen i tisdags förra veckan. Men vad hjälper det? Jag blir inte lycklig för det. Jag får ingen pojkvän för det. Jag är fortfarande ensam, och nu kan jag inte ens trösta mig med hetsätning. Fan vad allt är värdelöst! =((

Funderar på att gå och köpa naturgodis, men det är ju -10 grader och snöar igen.. orka! Är inte sugen heller, varför ska jag köpa det då!?

Jag borde väl kunna lägga mig på sängen och läsa ELLE som kom för typ en vecka sen, men jag har ju massa måsten som jag MÅSTE göra först!!!!!!!!!! Jag måste fixa med flyttbil, flyttstädning, bredband till nya lägenheten m m. JAG ORKAR INTE!!!!!!!!!!! Jag önskar att någon kunde hjälpa mig. Jag önskar att jag inte var ensam. Jag är så ledsen.

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Jag tror det kommer vända någon dag för dig vännen!! Du träffar en kille som du får barn med och känner dig till freds med tillvaron för det mesta, och finner glädjen. Häng i bara och försök. Jag vet hur jobbigt det är.

2010-11-29 @ 21:31:27
URL: http://ljusochsilver.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0