Jag har ont i bröstet/hjärtat(?) idag. Det...

Jag har ont i bröstet/hjärtat(?) idag. Det är obehagligt och lite läskigt och oroande =/. Jag skulle verkligen vilja veta vad det beror på.


Kommentarer
Postat av: Emmy

Någon form av ångest kanske? Jag fick jätteont i bröstet/hjärtat som sedan övergick i att jag inte kunde andas. Fick såklart panik och trodde att jag skulle dö. Fick iallafall åka akut in till sjukhuset och då visade det sig vara stark ångest och att kroppen var i obalans eftersom jag spyr så mycket...



Blir glad av att läsa att du mår bra idag. :) Ta hand om dig!!

2010-11-09 @ 15:11:42
Postat av: Louise

Håller med Emmy, kan vara panikångest. Samt obalans i eloctrolyterna. Spyr du mycket? Får du kalium brist är det jättefarligt för hjärtat! Var rädd om dig! Ät banan=mkt kalium.

2010-11-09 @ 17:03:07
Postat av: Myza

Läskigt med hjärtat ditt... Gå och kolla det så fort som möjligt. Hur känns det? Sticker det till ibland eller har du mer ihållande värk? Som ett tryck som håller i sig över en kvart åt gången?

2010-11-10 @ 23:09:53
URL: http://http://bulimianervosan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Läskigt med hjärtat ditt... Gå och kolla det så fort som möjligt. Hur känns det? Sticker det till ibland eller har du mer ihållande värk? Som ett tryck som håller i sig över en kvart åt gången?

2010-11-10 @ 23:10:30
Postat av: Myza

Nu lyckades jag lägg upp två likadana kommentarer igen... Sorry! Spyr du mycket igen nu? Är der det?! Fick ju känslan av att du inte hetsäter och spyr alls numera... Ta Resorb hela tiden i så fall; det återställer ju elektrolytbalansen. En dos efter varje gång du har spytt. Du tipsade ju mig om Resorb... Tipsar dig tillbaka :)

2010-11-10 @ 23:12:40
URL: http://bulimianervosan.blogg.se/
Postat av: pussel

Jag tror inte att det är panikångest (tror att jag hade nästan det en gång, fick svårt att andas, hög puls och lite panikkänsla när T och jag skulle sova)..



Jag har ju inte spytt på flera veckor nu, så det borde inte vara det heller. Isf är jag mer rädd för allt fett jag vräker i mig...=/ Eller Concertan.. Har ju ovanligt hög puls nu iaf och blir ansträngd av att bara gå upp för en trappa =/.



Det är som ett tryck över bröstet och en svag svag värk liksom ^^. Så svårt att förklara.

2010-11-11 @ 19:44:22
URL: http://pussel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0