Dagens, torsdag

Vikt: 59,7 kg
Motion: 35*2 min promenad

Frukost: 18 mg Strattera, 18 mg Concerta, 30 µg D-vitamin, 2 kapslar omega-3, 2 kokta ägg, spenat stuvad i Cream cheese garlic&herbs och smör, 2 msk linfrön i vatten
Fm: 1 kopp kaffe m grädde
Lunch: 1 fläskkarré stekt i massa kokosfett, smör, rivna morötter
Em: 1 kopp kaffe m grädde, 204 g turkisk yoghurt, 6 paranötter, 2 torkade dadlar
Middag: baconlindad halloumiost, stuvad spenat, brysselkål, 1 morot (passade inte alls ihop), te m grädde

Tog en liten portion middag till ^^.

Usch jag är sämst på allt. Fattade ingenting på jobbet idag och kände mig trögast på jorden. Orkar och kan inte laga mat. Baconosten skulle vara i ugnen drygt fem minuter, jag hade den där i tjugo min/en kvart! Aldrig funkar nåt när jag ska göra det =(. Osten gick säkert ut för flera år sen också, men det skiter jag i. Den smakade inte illa.

Fan jag mår inte bra idag. Jag vill gråta. Önskar att jag hade gått och lagt mig vid det här laget. Varför hinner inte jag med det de flesta andra människor verkar göra?? Jag tänkte laga mat, diska, tvätta och städa lite idag. Jag hann laga en superenkel middag och diska. Har läst några bloggar och bloggat själv också. Men jag har ju en massa saker kvar jag skulle behöva hinna med ikväll!!! Ändå borde jag ligga i sängen nu! Fan fan fan fan fan. Jag hetsäter ju inte ens längre, ändå känner jag mig värdelös.

Ful är jag också. Jag hatar min fula äckliga kropp. Den är helt oproportionerlig. Visst, jag blir smalare, men jag får ännu mindre bröst (hur nu det är möjligt när man inte har några???) revbenen och bröstbenet börjar synas, men baken är ju fortfarande enorm i jämförelse och låren feta som as. Jag är sladdrig för att jag inte tränar. Fettet på magen och höfterna vill inte gå bort. Visst, det minskar naturligtvis överallt när jag går ner i vikt, men mina fula proportioner gör att det nästan inte spelar någon roll =(. Jag vill försvinna. Jag vill tappa aptiten helt.

Har känt mig lite gladare den senaste veckan tycker jag. Har inte gråtit varje dag som jag gjorde för ett par veckor sen. Antar att det beror på att jag trappat ner på Stratteran.. Men igår kände jag mig ledsen på kvällen och idag känns det värre =(. Kan vara för att det är så struligt med den här helgen som kommer. En kompis och hans flickvän kommer hit. Det ska bli kul och vi ska ut och festa på lördag. MEN samtidigt messar jag och T varje dag och han vill komma hit och ha sex. Jag vet inte vad jag vill. Jag både vill och inte vill! Det gör mig stressad, osäker och gör att jag får jordens beslutsångest!

Jag vill bara gråta och gräva ner mig! Jag hatar T. Jag önskar att han kunde känna hur jag känner. Att han kunde fatta hur jobbigt det här är för mig! Jag vill inte bryta kontakten, men ändå plågas jag ihjäl av osäkerheten om jag mår bäst av att träffa honom eller inte!

Åhh, låt mig bara slippa allt =(. Jag är så ledsen.

Kommentarer
Postat av: f

Jag har precis en sådan kropp som du o jag har haft så svårt att acceptera den..Men jag börjar kunna göra det. Alla har sina komplex o ofta så vill man ha just det man inte har..Vi är avundsjuka på varanda. Det finns säkert dom som skulle döda för just den kroppsformen vi har. Framhäv det du är nöjd med hos dig själv. Du är inte ful. Du är vacker!♥ Tack för att du skriver!

2010-11-04 @ 22:55:54
Postat av: pussel

Tack för den fina kommentaren! Det värmde verkligen att läsa.

Kram!

2010-11-05 @ 19:10:41
URL: http://pussel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0