Dagens, fredag

Vikt: 59,4 kg
Motion: 35*2 min promenad

Frukost: 18 mg Strattera, 18 mg Concerta, 30 µg D-vitamin, 2 kapslar omega-3, 2 kokta ägg, spenat stuvad i Cream cheese garlic&herbs och smör, 2 msk linfrön i vatten

Fm: 1 mugg kaffe m grädde
Sen lunch: 1 fläskkarré stekt i massa kokosfett, smör, rivna morötter

Em: 1 kopp kaffe m grädde
Middag: turkisk yoghurt, 15 mandlar, 2 torkade dadlar

Kvällsmat: tacos (senare när T har kommit..)


Usch, jag mår fan inte bra! Jag är ledsen utan anledning, precis som igår och i förrgår =(. Är väl T som spökar och stress/ångest inför helgen. Messade T igår och skrev att han skulle lämna mig ifred, men idag messade jag ändå och ville att han skulle komma. Jag hatar mig själv. Hur jag än gör blir det fel. Kom hem sent från jobbet idag och nu är det tänkt att jag ska städa, handla och laga mat innan T kommer. Helst vill jag bara lägga mig på sängen och gråta och gråta och gråta.

Hade en massa avföring idag också ^^. Var kommer allt ifrån!? Inte konstigt att jag haft en "gravidmage" så länge med all den där skiten i tarmarna =/. Fettvalken på magen sitter dock där den sitter, hur tom och "platt" magen än blir... Suck.

Jag är skakis och orkeslös. Energibrist kanske, el kolhydratbrist? Åt iaf mitt mellanmål nu till middag ist, eftersom jag inte åt det på jobbet p g a sen lunch, och jag orkar inte göra någonting av det jag ska om jag inte fått lite i mig tror jag.

Kommentarer
Postat av: Anonym

De som lider av bulimi blir lättare deprimerad än dem som är friska

2010-11-08 @ 16:19:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0