Ledsen och meningslös

Usch, blev heldeppig. Läste om Englas graviditet och istället för att glädjas med henne så blir jag bara ledsen och tycker synd om mig själv. Vadå egoist? Jag hatar mig själv och allt som har med mig att göra! Jag vill också vara gravid nu. Jag vill inte vänta. Jag vill ha hittat mitt livs kärlek. Jag orkar inte vänta. Jag hatar livet. Vill helst bara dö nu. Kanske ska hetsäta ändå?? Fan.


Kommentarer
Postat av: Jenny

Tycker att du kämpar på jättbra med den lilla hjälp du verkar få för din äs!

Vill bara be dig att tänka en extra gång med dina önskningar om barn och familj. Jag har själv växt upp med en mamma med ätstörningar och kan bara säga att det var ett helvete. Har själv haft ätstörningar i nio år nu, och min syster har nyligen fått ätstörningar. Denna uppväxt har förstört mitt liv, och min mamma anser sig inte ens ha ätstörningar ("längre"), och är helt oförstående till att jag och min syster har fått problem.

2010-05-10 @ 22:16:53
Postat av: pussel

Tack för din kommentar!

Visst, självklart önskar jag att jag var frisk.. och absolut innan jag skulle få barn.

Men jag tror VERKLIGEN INTE att jag skulle bli som din mamma! Jag kan ju aldrig veta, men jag har aldrig levt i någon förnekelse eller haft förvrängd kroppsuppfattning eller något liknande som många andra med ÄS har! Jag är tvärt om MKT medveten, och är övertygad om att jag för det första aldrig skulle "utöva" min ätstörning med barn hemma och för det andra vara väldigt observant på hur mina barn mådde. Sen tror jag tyvärr att mina barn skulle få utstå mkt oförtjänt skäll, men tror också att det är lättare att förklara och påpeka att det inte beror på dom och att jag älskar dem oändligt mkt ändå..



Haha, vill väl typ försvara mig direkt ^^. Din uppväxt låter hemsk! Men oförstående skulle nog vara det sista som skulle existera i min familj...

Kram!

2010-05-10 @ 23:07:23
URL: http://pussel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0