Cancer, sjukdomar, sorg, DÖD

JAG VILL INTE LEVA MER!!!!!!!!!!!!!!!!! Varför måste jag leva?????????????????????????!!!!??!?!?!?! Åååhhh jag är så förtvivlad!!!!!

Hur kan alla bara lämna mig ensam här???? Åååååhh vad jag hatar alla. Jag HATAR mamma och T. Om jag skulle vara dödsjuk, typ ha 42 graders feber, då skulle dom minsann inte lämna mig. Det tror jag verkligen inte. Men har jag bara bulimi och är självmordsbenägen, då går det bra.

Idag ringde mamma och sa att min syster har fått tillbaka sin cancer. Tredje ggn nu. Hon kommer inte bli frisk nu, det är jag säker på. Två barn har hon, då får man inte dö. Jag har ingenting! Varför får inte jag dö istället??????? Jag vill så gärna.

Jag sitter här och gråter förtvivlat men ingen bryr sig. Ingen hör och ingen vet. T kommer bara när det passar honom. Mamma skulle nog komma om jag bad henne, men jag vill inte, vill att hon ska komma ändå!!!!! Vill att hon ska komma och hålla om mig och döda mig. Hon har fött mig så hon är fan skyldig mig det! Jag hatar henne!!!!!!!!!!!!!!!!! Och jag hatar T! Hur fan kan man vara tillsammans med nån som ger en NOLL stöd när man behöver???????????? Jag hatar honom, HATAR HATAR HATAR HATAR HATAAAAAAR!!!!!!!!
Och hur fan kan mamma ringa till mitt jobb och berätta den hemska nyheten (som jag iofs redan hade förutspått)????? Fattar hon inte att jag blir jätteledsen???? Har jättesvårt att hålla mig ifrån gråt??? PÅ JOBBET!?!?!??!??! Jävla idiot!!!!!!!!!!!!!!!!! Hon kunde väl åtminstone fråga om jag var på jobbet och vänta med att berätta till jag kom hem!!?!?!?!??! Hur fan kan man vara så otroligt jävla dum och elak???????

Och jag hatar cancer och jag hatar bulimi. Jag hatar det. Det förstör mitt liv!!!!!!!!

Usch jag vet inte vad jag ska ta mig till. Kan inte ens hetsäta fast jag köpt massa skit, inte ringa T, inte ringa mamma. Jag vill att T ska ringa mig! Trösta mig! Men allt han säger är fel. Jag hatar honom. Han har fan NOLL empati och så säger han att det är JAG som inte har det!!!!!!!!! Jävla förbannade idiot!!!!!!!!

Och så ska jag på jobbresa också. Kl 06 på måndag. Vilket gör att jag inte kan åka till T i helgen som jag ville. Allt är förstört!!!!! Jag vill inte åka på nån jobbresa. Jag vill vara hemma!!!! Jag vägrar att gå till jobbet imorn! VÄGRAR!!!!!!!! Jag hatar det där satans jobbet! Det är ingen ordning på nånting och ingenting är färdigt i tid! Så jag får säkert jobba hela kvällen imorn och det skulle inte förvåna mig om jag måste jobba i helgen också för att få allt klart inför resan, trots att det inte är mitt fel att inget är klart!!!!!! Jobbet förstör mitt liv!!!!!!! Hur fan kan dom göra då???? Förstöra folks planer och fritid!?!??!?!? Jag hatar dom!!!!! HATAR HATAR HATAR!!!!!!!!!

Jag vill vara med T. Ta det lugnt. Nu är jag asstressad, hetsäter bara fast jag skulle sluta, förstör allt för mig själv. Om jag inte får bli sjukskriven tar jag livet av mig! Men vem fan bryr sig!?!??!?!?!? INGEN JÄVEL BRYR SIG!!!!!!!!

Usch jag är så ledsen!!!! SÅåå ledsen. Jag är så ledsen för min syster. För hennes man och hennes barn. Hur ska allting bli? Hur ska allting gå? Jag vill inte att det här ska hända!!!!!!!!!! Jag vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte!!!!!!! Jag är så ledsen. Livet är så jävla förbannat orättvist! Jag hatar det! Jag hatar det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0