Diarré

Fräscht värre.. men så är det. Drack typ fem shots med dooleys och drygt 1 flaska vitt vin i fredags kväll och igår drack jag drygt 1 flaska rött. Var jättedålig i magen igår morse och hade lite ont i magen hela dagen. Blev ju inte bättre att vi söp igen igår.. trevligt hade vi, men idag mår jag piss. Har ont i magen och den bubblar och håller på. Körde iväg T för att träna och köpa nåt på apoteket åt mig. Ville kunna gå på toa ifred... Jag HATAR att gå på toa när nån hör. Det går inte. Och när man verkligen måste och mår jättedåligt usch usch usch vad hemskt det är!

Magen är jättesvullen. Den står verkligen rakt ut. Jag kan knappt stå rak. Och det jag skiter ut är rinnande.......
Jaha, jag hoppas att nån inte dog av äckel nu^^.

Jag dör själv snart av pinsamhet när T kommer hem igen. När jag mår så här vill jag bara vara ifred, ensam. =(

Tycker det är konstigt också att jag blivit så jäkla dålig. Har ju druckit mkt förut. Visserligen har jag ju inte druckit på länge nu när jag varit gravid, men ändå.. Kan magen verkligen ha fått en sån chock?

Har ätit ca 1/2 pkt blåbärsglass (0,75 liters -paket). Skulle väl hetsa om T inte var här. Skulle väl iofs hinna göra en kladdkaka kanske innan han kommer tillbaka från stan, men har så ont i magen. Om diarrén fortsätter ikväll så borde väl glassen åka ut rätt fort ändå ^^.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0