TRÖTT

Jag är såå jäkla trött. Kl är bara 22, men jag är helt död typ. Idag har vi varit på stan och kollat runt lite. Det har regnat så vi har mest kollat i en galleria och varit på Queen Victoria Market. Hittade en hel del grejer där som jag ville ha och som jag ville köpa till T. Men har sååå svårt för att köpa presenter. Är så osäker på vad folk vill ha. Mkt svårare än att köpa till mig själv och det är ändå tillräckligt svårt. Kan stå och vela i typ en halvtimme vid ett stånd för att jag inte vet tex vilka armband jag vill ha. Suck.

Imorn måste jag upp tidigt. Vi ska börja jobba vid 08:30 så ska väl masa mig upp vid sju så att jag hinner göra mig i ordning och äta frukost innan.

Imorse åt jag rätt mkt frukost på frukostbuffén på hotellet och nu ikväll har vi ätit på en grekisk restaurang. Jag tog bara kött =P, och så delade vi på dipsåser. Fick en hel tallrik med kött och fick med mig det jag inte orkade äta upp i en plastburk. Är äckligt mätt. Men jäkligt gott var det! Och verkligen generöst med mat. Om vi går dit nån mer gång den här veckan ska jag inte proppa i mig så mkt eftersom jag ändå kan få med mig resterna till hotellet. Då har jag till frukost också, perfekt ;-).

Det har varit en riktigt trevlig dag idag faktiskt. Min kollega och jag lär väl känna varandra bättre och bättre så det känns roligare att umgås med honom.

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Fan vilken lyx ändå, att åka till Australien på affärsresa!

2010-06-20 @ 15:50:51
URL: http://ljusochsilver.blogg.se/
Postat av: lisa

får man fråga vad ni jobbar med där?

Du är så fin jag tror på dig!

// en anonym lasare som har samma problem som du..

2010-06-20 @ 22:14:25
Postat av: pussel

Mimmi: Jaa, det är sjukt lyxigt! Jag har inte gjort klart någon utbildning och har ett jobb som nästan vem som helst kan klara, men har turen att ha fått jobb på ett företag som gör sådant.



lisa: Neej, det får man inte ;-). Jag är så rädd för att bli igenkänd av någon kollega. Flera vet om att jag bloggar anonymt och någon har t o m "letat" efter min blogg =/.

2010-06-21 @ 15:34:41
URL: http://pussel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0