Torsdag v23

Vikt: 60,4 kg
Motion: gått lite

Brunch: 2 kapslar omega-3, 1 tbl D-vitamin, baconomelett, 1/2 morot, kaffe m grädde o kokosfett
Mellanmål: baconomelett, 1 morot
Middag: fläskkarré, gräddsås, sallad

Var ganska lös i magen idag. Jag har ju i princip ätit samma sak de senaste dagarna!? Min mage lever väl helt enkelt sitt eget liv, fan.

Ska till en sjukgymnast kl 13. Ingen aning om vad jag ska göra där. Sen vill jag gå lite på stan igen, pröva en bikini på Gina som jag inte kan bestämma mig för om jag vill ha eller inte ^^. Och så måste jag handla.

Mådde inte bra igår kväll. Var sur på T. Det började med att mina förväntningar inte uppfylldes. Han kom hem och åt middag, vilket jag inte hade räknat med. Hade redan tänkt ut att jag skulle ha den andra fisken jag stekte till lunch idag. Men istället tog han den och jag kokade potatis till honom. Sen hade jag tänkt diska, byta lakan, maila några kompisar och ringa mamma plus rensa lite mer bland mina kläder. Istället blev kvällen helt annorlunda. Vi la oss på sängen och somnade. Vaknade kl 03 och jag gick upp och tvättade ansiktet och borstade tänderna medan T bytte lakan ♥. Tror det är mitt största problem, att jag bryr mig alldeles för mkt om allting. Min hjärna går på högvarv hela dagarna, tänker på allt, planerar och planerar om. Vilket i sig gör att jag förväntar mig att det ska bli som jag tänkt (antar jag?) och när det inte blir så känns allt helt misslyckat och hopplöst och jag vill helst bara lägga mig och dö. Jävla skit.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0