Fredag v23

Vikt: 59,8 kg (! =))
Motion: skulle ha joggat med T imorse men orkade inte, ska gå på stan lite senare
Fick mens.

Brunch: 2 kapslar omega-3, 1 tbl D-vitamin, 1/2 påse ekologiskt bacon, 2 ägg, några cocktailtomater, lite citron, kaffe m grädde o kokosfett
Middag: sallad på Fräcka Fröken
Efterrätt: några tsk glass
Kväll: ca 3 glas vitt vin

Jag riktigt kände hur jag gick ner i vikt igår =P. Tänkte faktiskt skriva det redan då, men mådde dåligt och orkade inte blogga och när jag gjorde det glömde jag allt jag vill skriva (som vanligt). Undrar om det är den känslan när hungern river i kroppen? Men tror inte riktigt det ändå. Känner mig tom på nåt vis. Magen är platt (el åtminstone hyfsat platt^^). Tycker att när jag äter mkt fett och nästan inga kolhydrater så blir jag inte direkt hungrig och inte sugen. Känner mig bara energilös och tom ibland och blir lite piggare när jag äter.

Mådde psykiskt dåligt igår kväll. Kände mig irriterad innuti. Var arg och sur på T utan anledning. Gick ut och gick 22:30-23:30 för att jag inte stod ut med T på nåt sätt. Stod inte ut med någonting. Hade säkert hetsätit om jag hade varit ensam. Var iaf jättetrött när jag kom hem, så då gick det bra att sova. Kände mig fortf olustig i morse. Ville helst bara sova bort dagen. Men jaa, T är underbar ♥. Vad skulle jag göra utan honom? Vi hade skönt sex och sen gick vi upp och åt en jättegod frukost och nu är jag på bra humör igen och känner att jag nog kan ta mig an dagen ändå ;-).

Ska resa iväg på jobbresa på söndag. Kanske blir lite bloggat under de två veckorna jag är borta beroende på hur mkt det trådlösa bredbandet på hotellen kostar.. Tar med mig min lilla laptop iaf. Måste ju försöka tajma in lite msn med T iaf, kan inte ringa därifrån för det kommer kosta 17 kr i minuten med Comviq kontant som jag har.. =/

Jeje, nu blir det dusch och sen psykolog och sen stan (i regnet)!
Puss!

Uppd. kl 02.25:
Bråkat med T. Blivit sams, åkt till hans kompis + tjej, jag blev irriterad när vi kom hem, skällde på honom igen, nu ska vi äntligen få sova. Orka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0