Failure

Jag hetsåt idag. Jag mår inte bra någonstans. Känner mig sjuk, eller som om jag håller på att bli sjuk, varje dag. Kanske beror på Stratteran? Jag vet inte. Jag orkar inte bry mig heller.

Ikväll åt vi dyrt. Jag åt känguru (ville smaka det nu när jag är här) och sen efterrätt: nån slags chokladmuffinsaktigt, lös innuti, med en kula glass. Kängurun var god och mkt mat. Blev jättemätt, men tog ändå den där satans efterrätten. Den var god, men inte jättegod. Ångrade mig. Väl på hotellrummet åt jag en massa jordnötter som jag köpte på marknaden i söndags. Sen var jag såklart tvungen att spy =/. Hatar det hatar det hatar det!

Nu är kl jättemkt och jag måste upp kvart i sju imorn för att tvätta håret innan vi ska iväg och jobba tidigt. Hatar det också, att jag aldrig kan gå och lägga mig i tid! Att aldrig få sova tillräckligt. Jag orkar inte!

Jag funderar på om jag vill dö eller om jag vill hem till T.. Om något av planen hem skulle störta skulle det inte göra något. Men jag vill hem till T. Jag vill träffa honom. Jag älskar honom! Men samtidigt skulle det innebära att jag måste fortsätta mitt liv, och det vill jag inte. Jag orkar inte det. Jag orkar inte med jobbet, orkar inte med hösten, orkar inte med alla beslut. Jag vill inte.

Jag orkar inte hetsäta mer, jag orkar inte ha ångest mer, jag orkar inte vara trevlig, jag orkar inte irritera mig på alla satans jävla människor! Jag vill inte, jag orkar inte!

Jag har ont i halsen. Nu MÅSTE jag sova. Jag hatar förresten telefonförsäljare också. Dom ringer och STÖR!!!! Inte ens på andra sidan jorden kan man få vara ifred! Jag hatar det!!!!!!!!

Usch jag vill skrika och gråta, men jag måste sova. Jag måste spela normal imorgon. Jag måste försöka att inte vara så irriterad på min kollega. Jag måste försöka och försöka och försöka och försöka tills jag dör.

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Hoppas det går bättre idag vännen!

2010-06-23 @ 21:19:22
URL: http://ljusochsilver.blogg.se/
Postat av: My

Kan du inte gå ut i skogen eller nå´t o banka ur skiten ur nå´t träd. Kanske skulle göra någon nytta för att få ut lite tillfälliga aggressioner....Kämpa!

2010-06-23 @ 21:59:21
URL: http://tankarimy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0