Mobilblogg: Snälla snälla snälla gud,...

Snälla snälla snälla gud, låt mig vara död imorgon! Låt mig slippa vakna mer! Jag står inte ut.


Kommentarer
Postat av: Jenny

Jag ska inte säga "att jag vet hur det är", för jag känner inte dig och vet inte vad du har gått igenom. Men jag bär på en svår historia och smärtsamma minnen, jag vet hur det är att känna sig ensam i hela världen och önska att det aldrig ska komma en morgondag, hur det är att se allt i sitt liv och sig själv som ett stort misslyckande som är omöjligt att göra något åt. Jag har ibland trott att mitt liv varit på väg att ordna upp sig och sedan blivit besviken, om och om igen. Livet är vad man gör det till, men livet kan samtidigt inte ändras helt från en dag till en annan. Jag har länge tyckt att du borde släppa allt, alla tankar och känslor och söka psykiatrisk hjälp. Som en "näst sista utväg" liksom. Låt någon hjälpa dig! Pröva det ett tag! Om alternativet är att göra slut på allt, varför inte pröva en enda sak till? Du klarar det inte själv!

2010-07-23 @ 15:05:20
Postat av: alexandra.

jag börjar nästan bli nervös för dig, så himla länge sen du blogga nu och de sista du skrev var så :( hoppas bara att du får den hjälpen du behöver, det är inget fel att ta hjälp för något man själv inte kan hantera! ta hand om dig!!!! kram

2010-07-26 @ 16:38:07
URL: http://gormigstark.blogspot.com
Postat av: pussel

Tack för era kommentarer. Jag får ju hjälp på NPU.. Ska pröva Strattera nu och se om det hjälper. Problemet är väl att jag inte har så stor tilltro till tabletter. Har ju prövat ett par antidepp tidigare utan resultat.



Jag vet att livet är vad man gör det till. Men jag förstår inte hur någon annan ska kunna hjälpa mig och jag förstår inte hur jag ska lyckas själv.

2010-07-27 @ 00:06:23
URL: http://pussel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0