Idag

Jag gick hem tidigt idag från jobbet igen (för tredje ggn denna vecka) för att arbetsterapeuten från NPU skulle komma kl 17. Vi pratade om vad jag har svårt med, som att ta tag i saker och val. Dels så hoppas jag ju på att medicinen ska göra så att jag lättare kommer igång med saker, men vi kom också fram till tre konkreta saker jag kan göra för att försöka underlätta för mig själv:

  • Skriva upp saker jag HAR gjort idag, istället för att skriva upp listor med saker jag ska/borde göra. Då kan jag se vad jag faktiskt har uträttat istället för allt jag inte orkat/hunnit med.
  • Bestämma vilka kläder jag ska ha för en hel vecka (tex på söndagen), istället för att stå och välja halva morgonen. Jag "gör mig iordning" i 1,5 timmar innan jag tar mig iväg till jobbet som det ser ut nu =/. När jag (ska) jobbar heltid och dessutom går till och från jobbet vilket tar minst 35 minuter så har jag inte tid med att vela och pröva kläder och örhängen halva morgonen.
  • Skriva upp för- och nackdelar med att flytta med T till ny stad (där han fått jobb) och jämföra det med att stanna kvar här (där jag har ett jobb jag trivs med).

Känns inte som det är så mkt vi kom fram till eg ^^. Vi pratade givetvis om en massa mer grejer, men de flesta förslag hon kom med ratade jag p g a att jag vet att jag bara skiter i det ändå när jag mår dåligt. Tex träna, laga mat efter recept, träffa kompisar på vardagskvällar, ta en promenad m m. Planering är inte min starka sida...

Nu måste jag dra och köpa glass till fredagsfikat på jobbet imorn. USCH USCH USCH! Varför detta eviga fikande jämt!?!??!!??! Folk verkar ju vilja dö mer gärna än vad jag vill! Jävla onyttiga fetton.

Jag önskar att jag kunde stå på mig mer. Jag vill äta LCHF-kost. Jag tror att det, eller mer paleo-liknande kost, är det nyttigaste sättet vi kan äta på. Men varför gör jag inte det då!? Jo för att jag är så osäker. Är rädd för att folk frågar om jag bantar osv. Tror även det beror på att det finns så mkt frestelser överallt. Vårt samhälle är ju typ uppbyggt kring onyttigheter nu. Och jag vågar inte riktigt stå emot, fast jag eg vill =(.
Mespropp.

Imorgon vill jag åka till NRK och träffa kompisar ♥. Vill vill vill! Hoppas bara att jag orkar, att jag inte fegar ur och bangar som vanligt. Måste jobba minst till kl 17 imorn. Jag ska jobba heltid men kommer bara upp i ca 37 timmar även om jag jobbar 8 timmar imorn =/. Hatar det. Hatar också att jag vet att jag kommer vara trött och hungrig (och hetssugen p g a fikat) när jag kommer hem. Hur ska jag orka kasta mig i duschen, välja kläder och sminka mig på ett kick då? Det vet jag inte, men det måste gå för jag har inte träffat mina kompisar på en evighet! Jag vet att jag kommer klara mig ifrån hets idag iaf... så ingenting är omöjligt ;-). Och imorgon kommer T tillbaka!! ♥♥♥
Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0