Livet utan T

Har hetsätit flera ggr nu. Ons, tors förra veckan och sen igår. I söndags följde T med mig hem efter att vi varit i Sthlm över helgen. Kom inte i säng förrän halv två och eftersom jag skulle upp kl 06 så fick jag jordens ångest över att jag inte skulle hinna sova tillräckligt och vara trött på jobbet (som är jättelångtråkigt och jag behöver verkligen få sova annars blir det ett helvete =/). Ångesten blev bara värre och värre trots att jag tagit en Atarax för att jag kände att den höll på att komma. Började såklart att bråka med T och jag gick och la mig i badrummet, men gick ändå upp och tjafsade med honom. Klockan 04 grät och skrek jag och T fick ringa till mamma. Jag hade en sån jävla ångest för att jag var tvungen att gå till jobbet igår. Ville bara stanna hemma och sova.

Jag försov mig sen. Vaknade kl 09 och fick typ panik. Var på jobbet 10.15, men ingen verkade bry sig (var livrädd för att de skulle undra varför jag var så sen). En kille undrade bara om jag hade försovit mig och det hade jag ju.  Var dock astrött och såg hemsk ut. Usch. Hetsåt sen när jag kom hem.

T och jag har bestämt att vi ska ha godislöfte i fyra dagar nu från och med idag. Jag åt upp det sista godiset, som vi hade haft i helgen, igår.

Tänkte att det är bra att ha ett kort löfte att börja med. Annars tänker jag bara att det ändå inte kommer gå och så skiter jag i det direkt. Klarar jag mig dessa fyra dagar kanske jag inte ens vill ha godis i helgen (förhoppningsvis ^^).

Ska verkligen försöka satsa på LCHF nu och försöka att vara ganska strikt. Jag tror verkligen att jag skulle må mkt bättre av det.

Första veckan med Sertralin tyckte både T och jag att jag blev MKT bättre i humöret! Helt otroligt mkt bättre faktiskt. Nu är det min tredje vecka. Hoppas hoppas hoppas att det hjälper mig att bli lite gladare och snällare..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0