Gravid!!

Fan fan fan. Jag är gravid ändå! Fattar inte. Jag fick ju mens för fem veckor sen. Har haft svullna och ömma bröst hela tiden och mått illa till och från, men tänkt att det kanske var medicinen (sertralin).. Trodde naturligtvis att jag hade fel förut eftersom jag fick mens i alla fall.

Men nu när mensen var sen tänkte jag passa på att göra ett graviditetstest eftersom jag ändå betställde fem stycken när jag misstänkte graviditet förra ggn. Tur att T var hos mig så jag kunde gå och berätta direkt när jag gjort testet. T vill inte ha barn nu. Dels är han bara 23 och sen är vårt förhållande så ostabilt och osäkert =/. Usch. Jag vill inte det här.

Sitter i bilen på väg till Idre just nu med mamma och T. Vi åkte så sent så vi kommer komma fram mitt i natten. Är jätteirriterad just nu. Har ångest. Vill bara härifrån! Orkar inte med mamma och T. Önskar att de bara kunde försvinna. Jag vill köra ensam och lyssna på jättehög musik. Jag orkar inte höra mammas röst. Usch jag vill bort!! Jag måste göra abort i Idre. Men ju mer jag tänker på det desto osäkrare blir jag på hur jag vill göra. Berättade för mamma så fort vi åkte hemifrån, så nu kan jag ju prata med både henne och T om det iaf. Messade en kompis och berättade också. Usch jag är så osäker! Jag har alltid tänkt att det skulle vara en mardröm att bli gravid mot min vilja eftersom jag inte vill göra abort.. och nu sitter jag här i den sitsen, och det är INTE kul.

Jaja, jag vet varken ut el in. Jag sitter där jag sitter och livet är som det är. Slipper iaf hetsen en vecka nu och det är iaf positivt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0