Snart är det sista dagen. Om mamma och T l...

Snart är det sista dagen. Om mamma och T lämnar mig hemma och åker hem till mamma och sover där för att jag ska slippa dom, så tar jag livet av mig i natt. Jag kan inte gå på toa när T bor hos mig och det gör att jag mår jättedåligt. Den nya lägenheten är så lyhörd. Jag står inte ut. Jag vet inte vad jag ska göra. Allt är förstört bara för att jag hade bestämt nyårsfirande med T och hans kompisar imorn. Jag klarar inte det. Har inte hunnit förbereda nånting. Inte kläder, ingenting. Jag klarar inte det. Jag hatar mamma och T. Mest mig själv. Det måste ta slut nu. Jag vill inte mer och jag orkar inte mer. Jag vill inte vara med om ett nytt år. Det får räcka med plåga för mig nu.


Kommentarer
Postat av: Mimmi

PUSSEL, du ska inte dö. Om 5 år kanske du sitter med barn och en ny familj och är skitglad att du inte tog ditt liv. Så brukar jag tänka när jag tänker i dom banorna. Även om jag inte tror att någons liv är som en dans på rosor.

2010-12-31 @ 07:52:10
URL: http://ljusochsilver.blogg.se/
Postat av: Linda

Hoppas verkligen inte att du tar ditt liv, ditt liv är alldeles för värdefull för att det ska sluta redan.

kram

2010-12-31 @ 10:49:05
URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Anonym

Pussel; ryck upp dig nu!!!!! Nu får du fan skärpa dig och förstå att du måste börja respektera dig själv och ditt eget liv! Ge fan i alla de där tankarna om självmord! Du är värd då mycket bättre!! Det blir bara ett helvete för en massa människor om du tar ditt liv!!! Det är enormt egoistiskt att göra livet till ett helvete för dina nära och kära; jag tror inte du innerst inne vill det! Nu är det du som ser till att få en antidepressiv medicin utskriven, och det NU! Du behöver balans i hjärnans serotoninnivåer!!!!

2011-01-01 @ 18:43:54
URL: http://bulimianervosan.blogg.se/index.html
Postat av: Myza

Ja, förra kommentaren var förstås också från mig. Varför drar du bara ut på det oundvikliga att börja med antideppmedicin? Cipralex är skitbra! Gott nytt år på dig också, min vän. Det är klart du ska fortsätta och se vad som komma skall. Visst är du väl nyfiken? Allt som kommer hända bara under det kommande året 2011; det får du inte veta om du avslutar ditt liv. Klart du vill veta vad det kommande året har att ge dig!! Eller hur? Innerst inne vill du väl veta? Och med risk för att vara jävligt tjatig; JAG då? När ska jag få träffa dig om du tar livet av dig, va?!!

2011-01-01 @ 18:47:30
URL: http://bulimianervosan.blogg.se/index.html
Postat av: Anonym

Det ska du inte alls!! om det är någon som förtjänar att leva så är det du!!! Om jag kunde skulle jag ge dig all kärlek som fanns du förtjänar det!!! vi är så lika tänker på samma sätt hihih^^ känns ibland som jag läser om mig själv:-). hoppas du mår bättre kramar

STÅ UT OCH GÖR INGET DUMT!!!

Ps: om du vill prata med någon så kan vi snacka på Msn eller nåt.

2011-01-02 @ 00:17:08
Postat av: Mimmi

Jag blir orolig när du skriver såhär och inte uppdaterar direkt...

2011-01-02 @ 06:58:06
URL: http://ljusochsilver.blogg.se/
Postat av: Hanna

Ja, du måste på allvar tala med någon läkare om allvarlighetsgraden på ditt mående, dina självmordstankar osv. Du kan åka till akuten om du har akuta självmordstankar, de finns till för dig!!! Jag önskar jag kunde hjälpa dig, men det är du/dina anhöriga som måste ta tag ordentligt i det här så att du kan få den hjälpen du behöver.

För du behöver hjälp och det är INGENTING skamligt med det utan TVÄRTOM är det modigt och starkt att hjälpa sig själv.

Du klarar av att be om hjälp, det är starkt att be om hjälp. Kram

2011-01-02 @ 13:23:51
Postat av: Sara

Har läst några inlägg i din blogg och måste säga att det är så fruktansvärt mkt jag känner igen mig i! Själv kämpar jag för att försöka (vända) min bulimi och gå ner i vikt. Om du vill/orkar så skulle vi kunna ta tag i det tsm och kämpa oss på rätt spår? Just nu är jag så långt i från mina mål men jag tänker inte sluta kämpa! Du är stark, och tsm skulle vi kunna klara det? Ta hand om dig! Kram

2011-01-02 @ 16:18:05
Postat av: Linda

Hallå!! Nu vill jag höra nått från dig, blir orolig när du inte skriver nått alls. Om du inte vill skriva på din blogg så kan du väl iaf skriva nått på min blogg så att jag vet att du lever.

Snälla

kram

2011-01-02 @ 21:08:49
URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Linda

eller skriv till min meil om du vill

2011-01-02 @ 21:09:29
URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Anonym

Pussel, skriv nåt, vi är oroliga!!!

2011-01-03 @ 12:14:24
Postat av: Mimmi

????? <3

2011-01-03 @ 12:55:22
URL: http://ljusochsilver.blogg.se/
Postat av: Myza

Ja, skriv nåt!!!!! Lever du?!!!!

2011-01-03 @ 16:49:45
URL: http://bulimianervosan.blogg.se/index.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0