Jag står inte ut!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAG STÅR INTE UT!!!!!!!!!!!!!!!! KAN NÅGON HJÄLPA MIG!?!?!??!?!?!?!?!?! Jag står inte ut!!!! Jag är så ledsen!! Jag står inte ut!! Jag är förtvivlad!!!! Jag vill inte dö här alldeles ensam!!!!! Vilket jävla öde. Hur kunde mamma föda mig och bara lämna mig här??????????

J a g  s t å r  i n t e  u t !!!!!

Kommentarer
Postat av: Simone

Kan tyvärr inte hjälpa dig. Om du behöver nån att prata med, ring jourhavande medmänniska eller jourhavande präst!

2010-12-08 @ 00:19:07
URL: http://anamiasimone.bloggsida.se/
Postat av: Anji

Vad skall man göra med all smärta som tynger ner en och gör så man inte ens orkar andas. Vart finns den flyktvägen vi alla behöver för att orka. Känner inte dig, men jag vet vad smärta och dödslängtan är. Att allt vorre bättre utan en. striden, kampen är hård, tuff och ohållbar men man vinner alltid. Det finns alltid ett ljus, finns alltid ett mål. Långt där inom dig så finns det där ljuset men det är skymt av allt mörker. När du inte orkar ett steg till så finns det lite till att ge. Inget är förlorat om man inte själv vill. Jag hoppas innerligt att du orkar gå några steg till.

Kram Anji

2010-12-08 @ 07:50:13
URL: http://isallaboutcontrol.blogspot.com
Postat av: ..

Hej. Jag har haft bulimi i 2 år och jag känner mig lika ensam och exakt som dig.. om du vill ha ngn i liknande situation att prata med, hör av dig så kan du adda mig på msn lr ngt.

2010-12-08 @ 08:05:00
Postat av: Myza

Vännen!!! Hör av dig om du behöver prata! Kolla om jag e på fejjan eller nåt; kan ju chatta till exempel.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0