Detta ska jag försöka få i mig nu ^^. Är i...

dsc00717 (MMS)

Detta ska jag försöka få i mig nu ^^. Är inte hungrig, men känner mig ändå utsvulten på nåt vis. Har mått bra igår och idag. Peppar, peppar... Fixat med flytt av hemförsäkring, bredband, telefoni, nycklar till gamla lgh m.m. Känner mig ganska duktig trots att jag inte kommit ut på stan som jag ville. Är ju inte försent än faktiskt.. Ska pröva nya tvättstugan ikväll också tänkte jag ^^. Har ätit så lite de senaste dagarna, ändå väger jag fortf 59,6 kg =/. Beror kanske på att jag ska få mens när som helst. Kramar från ett bulimiskt psykfall! ;)


Kommentarer
Postat av: Jen

Himmel vad glad jag blir att läsa detta! Tro mig att jag har tänkt på dig många gånger under julhelgen och hoppats att du skulle klara upp det, dina senaste inlägg har varit jobbiga att läsa, även för en som inte känner dig.

Önskar så att man kunde göra något för att hjälpa dig men eftersom vi inte känner varandra får det räcka med att låta dig veta att jag verkligen känner för dig och önskar att det ordnar sig för dig till slut. Kramar inför det nya året.

2010-12-28 @ 22:35:13
Postat av: .

♥♥♥

2010-12-29 @ 01:14:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0