---

Gissa vad jag precis har gjort då!?!?!?!?!?!?!? Med Concerta och allt.. jag orkar inte mer. Nu ska jag gråta och spy och sen ska jag sova. Sova och sova och sova och önska att jag aldrig någonsin mer vaknar. Jag vill inte och jag orkar inte!!!!!!!!!!!!!! Jag är så förbannat jävla trött på allt. Jag är så otroligt värdelös.

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Du är INTE värdelös. ♥

2010-12-07 @ 03:19:35
URL: http://ljusochsilver.blogg.se/
Postat av: Loke

Du är så fin!!! igår ägnade jag gårdagen till att heta & spy.. Vi tar nya tag idag... ( fast e.g vill jag som du bara somna & aldrig vakna...) Kraaaaam <3

2010-12-07 @ 08:35:01
URL: http://medestruit.blogg.se/
Postat av: .

2010-12-07 @ 12:43:50
Postat av: Myza

Du är INTE värdelös!!!!!!!!!!!!

Postat av: Myza

Kramar!!!

Postat av: Fia

Hej Tjejen!



Det låter nästan som om det skulle kunna vara jag som skriver det du skriver. och jag tror att vi befinner oss ungefär i samma situation. har precis skapat mig en blogg om ätstörning och det är väl ett i leden av alla hjälpsnören man försöker dra i. Bulimi är hemskt, har levt med det i 16 år.



men vill bort från skiten. I allafall, om det är okey så kommer jag följa din blogg och det hade varit kul om di kikade in på min nya ( har inte skrivit mer än ett par rader, men det är ett steg i allafall)



Ha det gott!

2010-12-08 @ 14:05:11
URL: http://missbuli.blogg.se/
Postat av: Daffy

Hej!

Jag är oxå trött på min j-vla bulimi har haft den i 5-6år nu, men när jag slutar under sommaren när jag t.ex. är på semestern så hamnar jag dit igen under vintern bara för att man inte orkar träna och äta lika lite som när det är varmt. När man tänker efter är det fan sjukt att man håller på så med mat, det måste vara något annat i ens liv som man kan ändra på för att fylla ut det tumma rummet som saknas..

2011-02-19 @ 13:50:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0