Trött på allt.

Usch vad jag är trött på allt känner jag helt plötsligt. Vi har varit vid kusten idag och det är härligt här. Hyfsat varmt på dagen och strålande sol (har det varit varje dag), men blåsigt. Men är trött på jobbet. Trött på livet. Jag vill stanna här. Jag vill inte åka hem! Jag vill rymma med en afrikan. Jag älskar de svarta, de är så vackra! Vita är så fula, bleka och tråkiga. Jag älskar språken och livet så nära naturen på nåt vis.

Däremot hatar jag klasskillnaderna. De fattiga i kåkstäderna och de rika i sina inhägnade lyxvillor. Det är vidrigt. Jag har varit så otroligt snål här och det grämer mig. Imorgon, imorgon önskar jag att jag kunde ge bort allt jag har.

Jag skulle vilja leva här bland afrikanerna. Jag skulle kunna sitta och titta på afrikaner i alla åldrar hela dagarna. Bara sitta och förundras hur vackra de är. De är som djur för mig, så nära naturen. Det är väl för att de är så annorlunda. Usch jag hatar vita, jag skulle vilja vara svart.

Fast jag hatar ju eg människor generellt, svarta är väl inte så jäkla mkt bättre än vita kanske... Människor tror att dom är så jävla smarta och sen förstör dom det enda dom har att leva på och av, jorden, djur och natur. Idioter är vi.

Usch, jag vill inte åka hem! Jag vill inte finnas! Jag hatar att flyga. Jag orkar inte flyga hem imorn. Jag orkar inte få ont i magen. Jag orkar inte ha ont i magen och jag orkar inte vara förstoppad och jag orkar inte att inte vara förstoppad heller... iaf inte när jag ska flyga så jävla länge. Jag hatar allting.

Nu går min internettid ut igen. Är så trött så jag vill bara gråta. Godnatt.

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Kan du inte i nästa inlägg skriva om någontng du tycker om istället för vad du hatar? ^^ Kram

2010-08-14 @ 01:50:20
URL: http://ljusochsilver.blogg.se/
Postat av: pussel

Tja, om jag tyckte om något. Jag skriver ju i var och varannat inlägg att jag älskar T. Det är nog det enda jag tycker om, och mamma, och mina syskonbarn..

2010-08-16 @ 22:11:38
URL: http://pussel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0