Som förr...

Jag önskar att det var som förr. Jag skulle vilja göra en massa roliga saker. Hinna med och orka med en massa roliga saker. Jag vill l e v a! Jag önskar att jag kunde lägga fram kläder till morgondagen kvällen innan. Jag önskar att jag slapp hetskänslan på kvällen och svårigheten att sluta äta. Jag önskar att jag kunde gå och lägga mig i tid så att jag hann läsa en stund i sängen innan jag släckte för natten.

Just nu har jag iaf uppdaterat Winamp. Håller på att koka ägg till matlådan imorgon och ska precis ladda över bilderna jag har i mobilen till datorn. Och jag har INTE hetsätit!!!!!! Trots jordens jävla sug ikväll. Jag måste verkligen kämpa emot att fortsätta äta när jag ätit en portion middag. Jag vill bara fortsätta och fortsätta och fortsätta tills jag är så proppad att jag kan gå och spy upp skiten. Jag orkar inte sluta äta och behöva ta tag i någonting.

Förra veckan hetsåt jag fem dagar. Det var längesen jag hetsåt så många dagar i sträck. Den här veckan tänker jag inte hetsäta någon dag. Jag orkar inte det!

T har inte hört av sig idag, och jag har inte hört av mig till honom heller. Jag har tänkt på honom heela dagen. Jag älskar honom! Hur sjutton ska jag kunna stå emot att höra av mig???!??! Jag hatar mig själv för att jag är så velig och mesig. Jag är trög och dum, långsam och osmart. Usch vad jag ogillar mig själv!

Det är väl därför jag hatar alla andra...^^

Tänk om jag skulle kunna komma ut och springa imorgon!! Jag vill det, nu. Snälla snälla gud, låt mig få ork att ta tag i mig själv och sticka ut och jogga imorn efter jobbet och låt mig slippa vara gravid igen.. och låt min syster få bli frisk.

Kommentarer
Postat av: ..

Ja livet e inte lätt. =/

2010-08-24 @ 23:11:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0