Ont i halsen och matlagning

Jag fick mens i söndags. Jag fick ont i halsen i eftermiddags. Nu håller jag på med den där satans smörgåstårtan. Det går väl bra, men det tar sån tid!! Jag har inte tid! Jag måste sova! Jag är jättetrött och jag håller på att bli förkyld. Inte för att jag inte vill bli sjuk ^^, har ju önskat det i evigheter... men just nu vill jag faktiskt inte eftersom jag vill ut på fredag och dansa och dricka mig full. Suck.

Innan 23 SKA jag iaf vara isäng idag. Gick och la mig 23 igår och det var underbart! Var dock fortf försent, men så tidigt har jag typ aldrig gått och lagt mig =P, ett par ggr på sin höjd men då var det bra längesen.

I värsta fall får jag skippa disken idag, men det vore tråkigt. Vill få in nån slags rutin att diska varje dag. Går så mkt snabbare och lättare än flera dagars disk.

Jag längtar efter T!! T T T T T T T  =) ♥. Längtar till helgen. Jag är lite rädd för att vara otrogen om jag dricker och går ut på fredag, trots att T ska med. Eller jag tror verkligen inte att jag kommer att vara otrogen, men kanske för flörtig? =/
Jag måste verkligen bestämma mig för att inte vara det. Jag tänker inte vara det och jag vill inte vara det! Jag älskar T och jag vill vara med honom. Jag tänker INTE sabba det nu, så det så.

Godnatt! ♥

Edit kl 22.50:
Jag har precis diskat allt nu och ska gå och tvätta mig (rekordsnabbt ^^). Smakade ett par bitar av smörgåstårtan också, men det känns OK.

Kommentarer
Postat av: H

Hej! Hur går det för dig? Tänker på dig. Har själv väldigt lång historia med bulimi, och jobbar varje dag för att bli bättre. Många av dina inlägg skulle kunna varit skriva av mig lika gärna. Hoppas du mår bra/bättre! Massa cyberkärlek till en syster

2010-11-30 @ 17:14:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0