Gamla hetsvanor tillbaka?

Jag ville skriva så mkt igår, men jag orkade inte. Fy satan vad dåligt jag mådde igår! Det är bara ett fåtal gånger jag mått så fruktansvärt dåligt. Jag tror nästan jag hade nån slags ångestattack en stund.

Gick och köpte 200 g choklad i förrgår och mer som jag inte ens kommer ihåg.. eller just det, glass var det och sen åt jag upp nektarinerna jag hade kvar, spydde sen. Igår köpte jag naturgodis och glass som jag hetsåt fast utan att spy efteråt!! Det var längesen jag gjorde något så dumt (bra??^^). Vägde 62,2 kg idag och har naturligtvis varit dålig i magen vilket jag hatar.

Idag har jag köpt 12 center, 12 geisha, 200 g marabou helnöt, 5 russinbrödbullar, 2 frallor, 1 påse jordnötsringar.
*Mmm* vad äckligt det är... Sitter här helt proppad och undrar om jag ska försöka trycka i mig så mkt jag kan av resten och sen slänga det som är kvar, eller om jag ska gå och spy nu och sedan hetsäta en gång till. Fast problemet är att jag inte har tillräckligt kvar för att bli ordentligt fullproppad sen, och jag har så jävla svårt att spy om jag inte är fullproppad =/. Dricker dock en massa pepsi max och te också och det underlättar förstår mkt vid kräkningen sen..
Egentligen skulle jag "behöva" hetsäta augusti ut. Kan inte lösa det känslomässigt/ångestmässigt annars. Härom dagen tänkte jag att jag kunde ha två hetsätningsfria veckor fram till september, men det sket sig igår... Ingenting stämmer längre och jag kan inte hitta på några nya bra "regler" som jag kan acceptera.

Haha vilka problem jag har. Sen skulle jag egentligen vilja ta livet av mig också innan T kommer hem. Jag var så snäll förut när han kom hit för att lämna sina saker (innan han snällt gick till en kompis eftersom jag ville vara ensam). Sa att jag älskade honom och pussade honom "Hejdå" utan att gräla nånting ^^. Skulle vara så passande att dö idag känner jag. Fast det är inte så snällt mot mamma som är barnvakt inatt och inte har tid att ta hand om en död dotter =P.

Nä, inte vet jag. Jag orkar bara inte med livet längre och jag kan inte lösa det. Fan.
(Men sen tänker jag också att mitt extremt dåliga mående just nu kan ev bero på att jag ökade från 60 mg till 80 mg Strattera i måndags, så jag "borde" härda ut i några dagar till för att se om jag mår bättre sen ^^, men ORKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Kommentarer
Postat av: anna

Hejsan! Hittade precis din blogg och har läst lite. Jag har själv bulimi och vet vilket helvete det är. Suget efter godiset som knappt går att förklara, ångesten, hesätningar m.m. Det jag undrar är om dina nära vet om att du har bulimi? Om inte tycker jag att du ska prata med någon om det. Det är den enda vägen ut från det här helvetet. Anledningen till att man hetsäter är ju för att dämpa ångest och andra känslor, istället måste man lära sig att prata om det. Jag skriver det här för att hjälpa dig, du är värd ett bättre liv. Ett tips är att låna boken bulimibibeln av sofia jensfelt. Den har hjälpt mig jätte mycket!



Jag har precis startat en egen blogg för att hjälpa andra personer med bulimi, har inte skrivit något än men ska försöka komma igång snart!



bulimi.blogg.se

2010-08-20 @ 22:42:26
URL: http://bulimi.blogg.se/
Postat av: anna

http://buliminervosa.devote.se/ *

2010-08-20 @ 23:36:42
URL: http://buliminervosa.devote.se/
Postat av: Agnes, vägen mot att bli smal!

Det är skönt efter man har hätsätit, att spy då:)

Love it!

2010-08-21 @ 13:17:27
URL: http://agneslillaliv.blogg.se/
Postat av: ...

Eeh...Många upplever ju obehag när de har hEtsätit. Får ångest o känner sig äcklade o föraktar sig själva. Meneh...Man e ju olika. Älska att spy........??

2010-08-22 @ 00:38:29
Postat av: Jenny

"Agnes" är ju bara 12 år (?) så man får väl acceptera hennes extremt omogna och idiotiska kommentar...=(

2010-08-22 @ 09:49:11
Postat av: BetterSmaller

Men huvva hur kan man älska att spy?!

2010-08-22 @ 13:11:23
URL: http://bettersmaller.blogg.se/
Postat av: Anonym

Är det nån som vet om dina ätstörningar? Varför söker du inte hjälp? Du kan ju få hjälp att få bort eländet liksom. Nu tror du säkert att jag inte fattar nånting, men jag har bulimi själv. Är sexton och haft det ätstörningar ett tag nu. Får panik när jag tänker att du haft det i tio år. HERREGU JAG MÅSTE SKAFFA HJÄLP. Slänger bort mitt liv redan nu, fatta då tioår?! Tio år att bara tänka på hur, var och när man ska äta, hur var och när man ska spy. Vilket laxermedel man ska svälja, och hur många när en tablett inte redan räcker till. Morgonen innan medlet börjar sätta fart; hur det känns som att tarma vrider och slår knut i magen...



Sök hjälp snälla.

2010-08-22 @ 16:52:30
Postat av: Mia

Agnes.Spyr gör man inte för nöjes skull...Dt råkar bara bli så p.g.a ångesten man får efter hetsätningen.Det e INTE härligt efter att man har hetsätit! Det gör man egentligen inte heller för nöjes skull. Dina tänder kommer att se förjävliga ut redan vid 14 års ålder kanske? För du e väl 12?...Tss elr 10...? O du spyr ju för att du älskar dt menar jag...Jesus...

2010-08-22 @ 17:05:49
Postat av: pussel

Mamma, syster, T och en kompis vet om min ätstörning och andra problem. Jag har hjälp, men än så länge har den inte hjälpt...

2010-08-23 @ 21:13:39
URL: http://pussel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0