Dagens

Vikt: 61,6 kg

Frukost: 80 mg Strattera, 2 kapslar omega-3, 1 ägg m kaviar, kaffe m grädde o kokosfett
Fm-fika: 1 fralla m bregott, ost o gurka, te m 2 cl mellanmjölk
Lunch: fläskkarré, gräddsås, rivna morötter
Em-fika: 1 skiva sockerkaka, 1 kopp kaffe m grädde
Middag: 1 ägg, 1 brk makrill i tomatsås, 1/3 brk majs, ostskivor, 1 morot
Kväll: ??


Jag borde vara så jävla stolt över min mat-vecka. Men det är jag inte.
Jag har kämpat mot hetskänslor varje kväll och stått emot. Jag har slutat äta efter middagen, jag har lagt mig före kl 24 varje kväll och gått upp kl 06. Jag har hållit exakt samma jävla vikt i fem dagar. Jag har diskat ett par gånger och fixat matlåda till alla jobbdagar. Jag har t o m varit ute och joggat en gång!!
Jag borde vara glad och nöjd, men det är jag inte. Jag är trött, ledsen, orkeslös och dessutom mår jag lite illa till och från och har lite ont i huvudet. Jag tycker inte att det är roligt att leva. Jag kan inte hjälpa det och jag vet inte vad jag ska göra åt det.

Jag är så jäkla sugen på choklad... Skulle vilja gå och köpa en Marabou Helnöt. Men jag vågar inte riktigt, vet att jag kommer äta upp hela.. jag kommer inte kunna begränsa mig =/. Suck. Önskar att T var här, då hade det funkat.

T ska iaf komma senare, vid 23. ♥ Han sitter på tåget nu. Jag hade nog dött av ensamhet annars. Nu är bara frågan om jag ska orka ta tag i städningen. Har ju iaf ätit lite nu.

Låg på sängen förut och skrek och grät i kudden. Är så rädd att någon granne ska komma och ringa på när jag gråter och skriker sådär... Men sen när T sa att han skulle komma så kändes det bättre direkt och nu när jag ätit så känns det också ganska bra, förutom att jag är sugen på choklad då. Jag vet att det går över om jag gör något annat... men jag kan inte riktigt släppa det, och jag måste ju bestämma mig innan affären stänger... Usch vad jag hatar detta. Jag hatar att vara ensam =(.

Jag är sugen på glass också! Sias ekologiska vaniljglass med kakao =P. Suuuuuck.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0