Söndag, fortf ångest

Usch jag vet inte vad det är med mig! Har fått en sån jävla ångest!! Det måste väl bero på att jag inte får hetsäta som jag vill just nu? Fattar inte...

Tog 2 Atarax igår kväll och sen somnade typ T och jag satt och åt godis och kollade på film. Kändes bättre då. Men imorse var jag sen till en lunch med ett par kompisar. Genast blev jag skitsur på T. Sa att han skulle åka hem. Han blev sur tillbaka och packade ihop sina grejer medan jag duschade.

Väl på stan smsade jag honom och frågade om han inte kunde stanna ändå. Vi har suttit ute i solen och njutit nu på eftermiddagen och det har varit bra. Nu lagar vi köttgryta och allt borde vara frid och fröjd, men det är det inte. Ångesten kommer tillbaka. Jag vet inte varför och hur sjutton jag ska få bort den!? Tog 2 Atarax igen nu, vill verkligen inte sabba den här kvällen också =(.

Tror att ångesten börjar lätta nu faktiskt.. I bipacksedeln står det att ångest ska dämpas efter ca 15 min, men inte en chans att det går så snabbt för mig. Kanske var en halvtimme sen jag tog dom och om jag har tur så börjar jag känna effekt nu.

Det tråkiga med dom tabletterna är att jag blir såå jäkla trött dagen efter. Det står att man kan bli "lite dåsig" men jag blir verkligen helt förstörd. Kändes som jag hade kunnat sova hela dagen idag.. Och jag känner mig så slö i hela kroppen. Orkar liksom inte göra någonting. Knappt lyfta fötterna eller armarna...

Jaja.. suck. Hoppas verkligen att T och jag kan få en trevlig kväll nu. Har lite choklad kvar från igår och har köpt lite godis på stan idag som jag vill ha som "sista" godis ^^. Ska äta det ikväll och hoppas att jag kan klara mig ifrån hets i veckan sen.......... haha.. inte så troligt, jag vet. Men orka bry sig. Suck. Just nu orkar jag knappt sitta upp.

Godkväll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0