Oro

Igår hade jag jätteont i magen nästan hela dagen. Det började typ mitt på dagen och blev bara värre under eftermiddagen och kvällen. Fattade inte vad det berodde på. När jag la mig ner kändes det bättre.  Jag var skitsur mot T hela dagen. Vi var ute och gick en promenad och sen väntade jag typ bara på att få åka hem. Kom aldrig till skott med att boka tåg och packa ihop mina grejer förrän i sista sekunden (som vanligt). Har nån slags oförklarlig ångest när det gäller att komma iväg nånstans, att göra mig klar för att gå ut från lägenheten.

När jag väl satt på tåget sen och knäppte upp byxorna så började magvärken lätta. Tänkte då att det kanske var byxorna som satt åt för hårt el nåt.. Men jag kände ändå obehag och det försvann inte helt. Blev inte av att jag bytte kläder när jag kom hem men det magonda försvann nästan direkt när jag kom innanför dörren ändå!!

Då först fattade jag att det måste ha berott på oro/ångest! Det är ju helt sjukt att man kan få såå jäkla ont i magen p g a något psykiskt!? Grejen är att jag är verkligen orolig KONSTANT när jag åker bort nånstans. Och särskilt när jag är med T tror jag =/. Jag oroar mig mest över om jag kommer kunna gå på toa som jag vill tror jag ^^. Men oroar mig över allt annat också. Det är helt sjukt eg. Jag slappnar typ ALDRIG av! Förutom när jag ligger ner i sängen då kanske.

Det känns så tragiskt att jag inte klarar av att vara hemma ensam, men inte heller klarar jag att vara med någon annan! Jag älskar T (jaa, oavsett vad jag skrev igår el när det nu var ^^) och vill vara med honom hela tiden. När jag är med honom slipper jag ju bulimin som är det värsta jag vet!! ÄNDÅ mår jag fruktansvärt dåligt när jag är med honom!? Jag oroar mig (över onödiga saker som ofta visar sig vara helt onödigt att ha oroat sig för) så mkt att jag blir fysiskt sjuk! Helt jävla otroligt är det. Det förstör mitt liv.

Har haft hjärtklappning varje dag också. Det beror säkert också på den här satans oron =(.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0