Onsdag 14 april 2010, dagens och håll

Vikt: 63,6 kg (yey, tacken för att man kämpar som fan och INTE hetsar!?!?! *hata*)
Motion: 2*40 min promenad
Väder: Sol =), underbart härligt vårväder, ganska varmt


Frukost:
1 tbl D-vitamin, 2 kapslar omega-3, 1 port fiberhavregrynsgröt, 1 banan, ca 1/2 dl grädde (1 dl utspädd grädde: ca 1/2 dl grädde och 1/2 dl vatten)
Fm-fika: 1 kopp kaffe m grädde
Lunch: Pasta med lax & räkor i currysås, sallad med dressing
2 Em-fika: 1 mugg te m 2 cl mellanmjölk, 1 kopp kaffe m grädde
Middag: Pasta med lax & räkor i currysås, sallad med dressing, 70 g cashewnötter, 1 kiwi


Var och handlade blomjord efter jobbet. Köpte även lite caschewnötter för att jag hade ätit mer än halva matlådan till lunch... Sen handlade jag 3 kiwi också, en till idag, en imorn och en på fredag tänkte jag ^^.

Jag har inte ens varit sugen på att hetsäta idag. Eller joo, nu efter middagen var jag lite sugen. Är alltid sugen efter maten =/. Åt lite för mkt till lunch, och har väl fått i mig alldeles för mkt grädde antar jag eftersom jag varit mätt hela tiden. Men men, nu ska jag bara försöka att inte hetsäta ikväll, imorgon och på fredag. Det är planen.

Ändrat planeringen lite också. Det blir att köpa wok både imorn och på fredag så jag har både lunch och middag då. Tänkte först att jag skulle äta något med T på fredag kväll... men nu ser det inte ut som det eftersom vi inte ens är tillsammans längre och han och hans lghkompis kanske ska ha fest på lördag. Isf ska jag fråga en kompis om jag får följa med honom på en fest här. Vägrar att sitta ensam då.

Har en liten teori om håll också ;-). Grejen är den att när jag äter ägg-frukost så har jag aldrig fått håll när jag går till jobbet, MEN när jag äter kolhydrat-frukost, mackor eller som idag gröt, så får jag jämt håll! Alltså är min teori att man får håll av kolhydrater =).

Kommentarer
Postat av: Jenny

Du har inte gått upp i fettvikt! Det är vätska som du har samlat på dig i och med att du inte kräks (kräks du förlorar du vätska, jag "går upp" minst ett kilo på en dag när jag inte kräks).

Jag förstår din känsla av att vilja men inte våga dö, men ge inte upp än! Tar du livet av dig är det slut, det går inte att ångra sig, finns inga möjligheter kvar. Jag tror att du är på rätt väg, trots att allt känns skit nu.

2010-04-15 @ 11:33:07
Postat av: pussel

Jag tror också att jag är på rätt väg faktiskt. Att jag har mer ångest och mår så jäkla dåligt just nu är nog för att bulimin är lite bättre... Hetsar jag inte så kommer väl känslorna fram ist...



Tack för din kommentar!

Kram!

2010-04-15 @ 21:39:10
URL: http://pussel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0