Onani, sömn, läsare, design, fika och godis

"Förutom att onani är skönt och ger dig glädje så finns det flera fördelar med regelbunden onani. Många kvinnor rapporterar att det hjälper dem att slappna av och det är mycket säkrare än sömntabletter, lugnande medel, alkohol och andra droger."

Ska nog försöka komma i säng nu, tidigt för en gångs skull! Målade naglarna igår, har inte hetsätit på tre dagar och har fattat en grej med bloggdesignen som jag inte fattade härom veckan! =) Har pillat lite med min "IRL-blogg" (som jag knappt uppdaterar eftersom den inte har några läsare...). Är ju mkt roligare att skriva här där jag har hela 64 läsare (66 med mig själv och T), ja iaf igår och i förrgår...^^
Ska nog byta design här till nån gratisdesign. Kan bara inte bestämma mig för vilken ^^.

Imorn blir det fika BÅDE kl 09 och kl 15 på jobbet. Suck. Drömmen för en bulimiker... eller inte. Om det är ngt gott på fm så kommer jag äta lite då och lagom på em. Eller nåt sånt. Ska inte bli nån hets iaf eftersom T kommer. Jag vill inte hetsäta mer. Aldrig nånsin mer, jag hatar det! Men om jag åker till Shtlm i helgen så tänker jag köpa sån där "choklad med pluppar på" (som jag säger till T ;-)). Det där lösviktschokladgodiset som jag bara hittat i godisaffären på Drottninggatan i Sthlm och på en bensinstation i västsverige (stavas västsverige med stor bokstav? Drottninggatan gör väl det iaf, det är ju ett namn?).

Bla bla bla, nu SKA jag verkligen försöka komma i säng här.
Godnatt och sov gott! ♥

Jaa, mina känslor åker berg-och-dalbana. Just nu är jag lite mer på topp som synes...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0