Hetsätning, bara äckligt

Det är verkligen inte ens gott att hetsäta. Kanske de allra första tuggorna isf. Fast inte ens de är särskilt roliga, inte för mig när jag börjar redan innan jag hunnit hem/tagit av mig ytterkläderna/sätta på datorn/lagat mat... Mina hetsätningar brukar ändå inte vara direkta hetsätningar. De kan ta upp till sex timmar el t o m mer. (Inte undra på att jag går upp i vikt...^^). Hetsar ofta ibörjan, men sen när jag börjar bli mätt och äcklad brukar jag sega mig på, surfa, blogga och skjuta upp kräkningen så länge jag kan typ och proppa i mig nån sista tugga om jag klarar det efter ett tag =/.

Hatar att slänga det sista eftersom jag ändå tar upp det ur soporna nästa dag eller köper nytt om jag slängt soporna... Så onödigt, sånt slöseri ^^. Men det var värre förr. I söndags, när jag mådde så fruktansvärt dåligt och T var ute och joggade, kollade jag igenom gamla matdagböcker och det är ju helt sjukt vad mycket jag hetsåt då. Dag efter dag, STORA mängder och flera omgångar. Kassar med mat. Får inte i mig alls lika mycket längre, och hetsäter ju mkt mer sällan nu (tack vare T?).



Redan 2003 höll jag på med mina omstarter och planeringar ^^ =(.


Idag handlade jag för lite över 300. Tänk att jag kunde hetsäta för 300 kr om dagen förut.. Inte undra på att jag är skyldig mamma 50000, har slösat bort 50000 av mina sparpengar (de enda sparpengar jag hade och dessutom fått av min farmor om jag minns rätt) och har "ätit upp" alla pengar jag tjänat när jag jobbat.


Jag önskar att jag hade köpt korvbröd också, eller pizza. Nåt salt. Nu har jag bara choklad och cornflakes... Är "redan" mätt efter 200 g choklad, 1/2 burk nutella och två skålar med fil och cornflakes. Har fixat ihop snickers också och slickat skålarna... Men snickersen blev så satans fin =P, så vill verkligen inte äta upp den =/. Önskar att jag kunde spara den i frysen och bjuda på jobbet på min födelsedag (om två veckor) istället. Det skulle vara så mkt trevligare.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Åh, känner igen mig när du skriver att du skjuter upp kräkningen..precis så gör ja me..i fleeera timmar kan de hålla på och som värst nästan en hel dag, usch blir bara degig av skiten. Har precis hittat hit till din blogg, kämpa på!!! jag själv har haft bulimi i 10 år, börjat behandling nu efter många försök att klara av de själv, har varit spyfri i snart 2v. Man mår så jävla mkt bättre både psykiskt och fysiskt..hejjar på dig.

2010-04-21 @ 00:18:46
Postat av: ano

ha som mål att spara snikersen tlls din födelsendag?:)

2010-04-21 @ 09:12:18
URL: http://anoslashlife.blogg.se/
Postat av: Lovven

jag känner igen mig i mycket av det du skriver. det är INTE gott att hetsäta, det är bara så att när man liksom bestämt sig så gör man det. när jag bestämt mig för att vara duktig och inte spy kanske jag äter en macka och sen tar jag en till, när jag sedan tar den andra så inser man att gränsen redan är passerad och att man "ändå" ska spy, då börjar attacken, som om det är sista gången man får äta. jag är 18 år och har haft bulimi under hela min tonårstid, har dock aldrig sagt berättat det för någon som kan hjälpa mig. jag hoppas du klarar det, det är en jävla börda. stå på dig.

2010-04-21 @ 21:46:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0