Helvetet

Usch jag vill inte leva en sekund till! Jag orkar inte! Jag står inte ut!
Jag måste få hetsäta för jag står inte ut annars.

Kommentarer
Postat av: Alexandra

ej!

Jag håller på med mitt projektarbete i skolan och jobbar då om ätstörningar. Skall sätta ihop ett kollage med olika människor drabbade av olika typer av ÄS och undrar om jag skulle kunna få använda en bild på dig i detta? Är själv på väg att lämna en lång period av ÄS UNS bakom mig, så att få arbeta med detta ämne betyder mycket för mig, är tacksam för all hjälp. Har dessvärre problem med mailen, men svara gärna i din blogg så kollar jag in med jämna mellanrum!

Ha det fint!

Alexandra

2010-04-25 @ 20:30:02
Postat av: Mimmi

Jag tänkte på Alexandras kommentar, det blir nog svårt att hitta nån bulimiker att ställa upp på det. Det är en sjukdom man inte skryter med direkt (därför är de flesta bulimibloggar anonyma). Men lycka till iallafall!



Till dig pussel; kämpa på! Läs om min hets idag så kanske det känns lite bättre, vi är många som har dessa problem. Jag har dessutom inte kräkts än, men ska väl orka till toaletten nån gång. HATAR ATT KRÄKAS.

2010-04-25 @ 22:17:39
URL: http://ljusochsilver.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Till Mimmi: Ja, jag förstår detta, men vill poängtera att jag har bilder på fyra olika personer drabbade av olika ätstörningar och att det INTE handlar om att hänga ut en specifik person. Ingen kommer lyftas fram tydligare än någon annan utan det handlar om att ge ansikte åt sjukdomen så att man på sikt kan hjälpa- om in alla så- någon.



Tack!



Alexandra

2010-04-26 @ 13:07:29
Postat av: pussel

Hej Alexandra!

Jag tror tyvärr inte det =/. De enda som vet om min bulimi är mamma, min syster, en kompis och min pojkvän.

Tycker själv det är lite "dumt/tråkigt" att inte vara med eftersom jag ändå tycker att det är viktigt och bra att sprida info om detta eftersom så många (oftast) tjejer är drabbade.

Men jag antar att du vill ha en ansiktsbild? Och en intervju typ?

2010-04-28 @ 19:42:54
URL: http://pussel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0