Fika

Träffade en gammal klasskompis, och typ kollega från mitt jobb i höstas, igår. Hon åt typ LCHF! Det var lite kul. Fast hon hade gått upp i vikt. Hon sa att hon gillade det, tyckte hon hade varit för smal innan. Mmm säkert =/. Jaja, iaf sa hon att hon undvek kolhydrater för att hon blev så jäkla dålig i magen av det.

Jag har ätit "bull/kak-fika" tre ggr den här veckan på eftermiddagsfikat på jobbet och alla tre dagarna har jag blivit hyfsat akut skitnödig 2-3 timmar efteråt! Det m å s t e vara det onyttiga jag ätit som varit boven. I tisdags kl 15 åt jag nån typ surdegssockerkaka (och drack kaffe m grädde som alltid). Blev skitnödig 3 timmar efteråt, när jag kom hem ungefär. I onsdags åt jag en vaniljbulle till kaffet, samma visa igen. Idag åt jag kladdkaka med grädde, blev skitnödig typ kl 17, men hann iaf både till affären och hem...
Måndag och torsdag var inte alls sådana.

Nu ska jag hetsa klart här ^^. Måste äta upp det sista onyttiga, spy och helst diska veckans disk och dammsuga också innan T kommer ♥.

Jag vill vara snäll den här helgen. Tänk att T fortf vill vara med mig! Det är fan helt otroligt.

Planerar fram och tillbaka som alltid, hela tiden. Vill äta så lite som möjligt. Ångrar mig. Vågar inte p g a hetssuget. Men hetsar ju ändå! Trots att jag äter en massa och då går jag ju upp ist! V Ä G R A R att gå upp mer nu! Får inte på mig mina kläder och jag hatar det! Vill inte visa mig, hatar hela dagarna på jobbet när magen väller över byxorna och jag får ont i magen för att byxlinningen skär in. Jag hatar det! Jag avskyr det!

Jag har fortf det där godiset som jag bara hittat i sthlm och i väst, som jag vill ha igen. Jag kanske kan tillåta mig det, utan hets, som enda godis framöver? Jordnötsringar hade jag gärna velat ha en "sista gång" också ^^. Tänkte köpa det idag, men så tänkte jag att då blir det nog för mkt, och jag ville absolut inte ha några äckelrester kvar från idag. Vill vara hetsfri nu de sista 7 dagarna innan maj...

Ska nog köra på så-lite-som-möjligt... Eller iaf lagom-eller-lite-men-absolut-inte-mer... =P
Jag vill bli smal nu nu NU!!!

Är så rädd för hungern och suget bara =/. I söndags åt jag bara middag, hade ju sån jäkla ångest hela dagen. Och sen i måndags var jag typ hungrig hela dagen. Kroppen ville verkligen ta igen för söndagen =/. Usch.

Är rädd för ångesten också. Har ju inte haft det nu eftersom jag hetsat i fyra dagar. Ångesten är faktiskt värre. Den kan jag inte leva med. Vill ju bara dö då. Men hetsen vägrar jag också att leva med, och dessutom funkar det inte i längden. Åååhhhhh dö, jag vill bara bli smal OCH må bra. Fan.

Har ont i munnen. Munnen är full av blåsor och ansiktet är fullt av finnar och sår som jag river sönder både morgon och kväll. Sår som bara blir större och större och större. Igen. Åh jag orkar bara inte.

Jag vill sluta äta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0