Tisdag?

Igår eller i förrgår vägde jag 63,7 kg. Jättekul, not. I helgen har jag ätit "normalt" men mycket. Åt pasta igen i lördags på resturang, och fy tusan vad jag fick ont i magen sen och blev dålig i magen också =(. Usch. Tror verkligen inte att jag tål det. Har ätit kladdkaka flera ggr och bröd. Har bara svällt och svällt. Mått så jäkla dåligt, men inte spytt. Efter helgen (eller i söndags) började såklart hetsandet igen. Det gick bara inte längre. Hade visserligen hållit mig från att äta när jag var ensam, men ätit desto mer när jag väl åt (med grannen tex, och hos kompisar på lördagen).

Nu har jag bytt taktik IGEN! Har suttit och läst en del på Kostdoktorn och jag är fanimej LCHF-frälst. Så jäkla mkt hälsosammare det måste vara att äta så än att vräka i sig kolhydrater, som tex pasta(!), som människan aldrig någonsin ätit under sin utveckling! Nä fy bubblan.

Jaha, så nu ser det ut som att jag börjar med LCHF imorn iaf. Strikt då. Riktigt strikt. Skulle vilja se vad som händer om jag endast äter kött, fisk, ägg och lite ost, grädde, créme fraiche och grönsaker t o m sista maj. Skulle vara så underbart att lyckas med något för en gångs skull! Och jag "får" ju ändå äta hur mkt jag vill av det "tillåtna", så jag kommer ju knappast gå hungrig. Det värsta är om (när) jag äter för mycket. Då kommer jag vilja hetsa såklart =/. Jag vet inte hur jag ska göra. Men nåt måste jag bestämma mig för, annars går det inte.

Idag sov jag till kl 18!! Gick och la mig halv ett inatt, ganska tidigt för att vara jag de senaste dagarna... Ändå sov jag till kl sex ikväll!! Helt sjukt ju... Visserligen har jag sovit alldeles för lite de senaste dagarna och dessutom mått riktigt dåligt (mått illa och haft ont i magen, antagligen p g a maten). Första natten jag sov ensam. utan grannen, på ett par veckor nu! =P Det är också sjukt. Och jag som säger att jag inte ens är kär i människan!

Nu är iaf frågan: Åka och ta ut pengar (på OKQ8, mitt bankkonto är tomt) och sedan handla "sista hetsmaten" till nu ikväll, eller nöja mig med mina två ägg, brieost och kaffe m grädde som jag precis ätit och hålla mig ifrån hetsen ikväll. Spydde ju ändå tre ggr igår (kan inte det få räcka?).......


Innan kräkning i söndags:


Efter kräkning i söndags:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0