Besöksrekord

Har varit besöksrekord här på bloggen idag! =) 20 unika besökare inkl mig själv ;-). Haha, inte så många kan tyckas.. men stort för mig och min lilla blogg =P.


Update fredag: Det hann faktiskt bli 23 unika besökare (inkl mig själv) igår ;-). Alltså 22 besökare hos mig, iihh ♥.


Kommentarer
Postat av: petra

Hi hi, visst är det kul med besök! Tack för ditt inlägg på min blogg. Hoppas det finns något där som du kan dra nytta av. Här är tips på en bra hemsida om att äta LCHF/GI/Sockerfritt

http://blogg.passagen.se/gi-anna/

2009-05-28 @ 21:38:50
URL: http://pamfredh.blogspot.com
Postat av: pussel

Ja, jag brukar gå in där ibland (läser en massa LCHF-bloggar ;-)). Mest gillar jag http://www.kostdoktorn.se/ och (såklart) http://blogg.passagen.se/dahlqvistannika/.

2009-05-28 @ 22:40:12
URL: http://pussel.blogg.se/
Postat av: Cyborgs



Men hur ser man besökare på sin blogg? Vet inte var jag kan se det på min... kan man se ip-nummer? Kan man se vad den besökaren har för andra aktiviteter/bloggar genom ip-numret sen? Hoppas inte det. Kan du se varifrån jag skickar mina gb-inlägg till dig? Vem jag är genom det? Ush nu blir jag hemskt nojjig. rädd Inte för att du skulle se det, du vet ju vem jag är. Men jag är nojjig över att någon anhörig till mig ska hitta min blogg på något sätt. Skulle vilja se/veta vilka som besöker den..



kram //Cy.

2009-05-29 @ 00:21:44
Postat av: pussel

Cyborgs: Hej och hå! Neej allt det där kan nog bara en hacker göra hoppas jag ;-). Jag har ju den här bloggen som anonym själv och sen en annan som "offentlig". Jag har en "Statistik-flik" (ja alla som har sin blogg på blogg.se har ju det förstås) i bloggen som jag kan klicka på och se unika och totala antalet besökare för varje dag. Det har du säkert också om du letar lite skulle jag tippa på =).

IP-numret som kommentaren är skickad ifrån kan jag se, men det kan väl du också på din blogg? Men däremot inte IP-nummer för besökare som inte kommenterar.

Kram!

2009-05-29 @ 13:15:45
URL: http://pussel.blogg.se/
Postat av: Cy.



Aha :) okej, ska leta runt lite på bloggen och se om jag hittar någon liknande funktion. Själv brukar jag oftast välja att skriva mina kommentarer hos folk "anonymt" utan att vara inloggad på google eller blogspot etc men signera med förkortningen på mitt nickname så bloggaren vet vem jag är iaf :)



Tack för svaret! Ha en fin helg i la Stockholma! kram

2009-05-30 @ 20:54:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0