Lördag, nationaldagen

Jag sov till 17:30 idag. Hade väckarklockan på elva, men somnade (såklart) om. Vaknade vid typ halv ett eller nåt sånt, men somnade om igen och nästa gång jag vaknade var klockan halv sex! Halv sex!! Shit. Jag som skulle plugga idag. Fan. Kände mig sjuk. Känner mig fortfarande sjuk. Har ont i halsen, ont i kroppen och fryser. Har inte tagit tempen(stavn?) dock. Brukar aldrig ha feber så jag kommer bara bli besviken (ja, jag VILL bli sjuk, jag vill VARA sjuk). Jag orkar inte plugga och hetsäter ju bara ändå. Jag måste ha något att skylla på när jag inte skriver tentan på måndag. Mamma kommer bli så arg och besviken på mig. Mina klasskompisar kommer undra. JAG ORKAR JU INTE. Kan ingen bara fatta det?

*Gråter*

Har ätit ca 270 g brie (mer än hälften av en 500 gramsost) och en förpackning vindruvor (=500 g). Nu ska jag dra till affären och köpa mig lite extraprishetsmat (för sista gången?? åååh snälla någon låt det vara det!). Usch, har ont överallt och fryser och vill bara lägga mig i sängen och kolla på nån film eller nåt, men det får jag inte. Jag måste hetsa en gång till.

Min granne kommer hem kl åtta. Om en timme alltså. Jag messade och sa att jag inte ville träffa honom ikväll, isf kanske vid tio eller nåt. Han måste ju tycka att jag är sjuk i huvudet! Jag är hemma och är sjuk och mår dåligt, men jag kan inte träffa honom klockan åtta, men klockan tio går bra!? What liksom!? Varför?? Jaa, därför att jag måste hinna handla, äta och spy först förstår du lilla vän (det är viktigare än någonting annat, viktigare än någonting annat på jorden)...........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0