Beslutsångest

Ååååhh jag vet inte hur jag ska göra. Sitter här och trycker i mig "det sista" innan imorgon när jag ska "börja om". Varken hinner eller orkar äta upp allt jag köpt innan midnatt, klockan är ju för sjutton redan kvart i tolv!! *Suck* Helst vill jag hinna kräkas innan kl 24 också och vara "ren" när nationaldagen börjar, men det är omöjligt... eller iofs... kan ju gå och spy nu redan........ Men vet inte om jag ska slänga resten av mackorna, godiset och glassen, eller om jag ska spara det? Kanske ge de tre sista mackorna till grannen?

Jag skulle ju vilja följa i Cyborgs fotspår och "kunna" äta allt utan att flippa ur och hetsa. Jag måste kunna ta några godisbitar, äta en glass, eller smaka lite potatissallad utan att hela världen går under liksom ^_^. Det blir väldigt svårt att leva annars =/.

Jag vete fasen hur jag ska göra. Jag kan inte bestämma mig!! Tror det är bäst att jag går och försöker kräkas (för andra gången ikväll) nu innan kl tolv iaf... så jag inte får för mig att morgondagen redan är körd den också......... =/.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0