Torsdag

Vikt: 60,8 kg (efter promenad och toabesök, före frukost)
♣ Motion: ca 8 km promenad och liite jogging (ca 80 min)

  • Frukost: crème fraiche, mandlar, solrosfrön, 3 små ägg m kaviar o lite romsås, kaffe m grädde
  • kanske kommer äta ärtsoppa till lunch och äta ute ikväll =/

Åt mkt frukost idag, men det blev rätt sent, vid halv elva. Har lite ont i magen nästan hela tiden. Kanske dricker för mkt starkt kaffe på mornarna här? Kändes ju bra att vågen visade nåt på 60 idag, men hade ju varit ute och gått länge och inte druckit nåt, så är väl inte så konstigt att väga några hekto mindre då. Är hetssugen varje dag nu. Det är som att jag måste hetsa för att det ska gå över, jag vet hur det är... Är lite deppig också. Orkar inte plugga heller. Det är redan torsdag och jag har inte pluggat nånting än. Jag som skulle plugga hela dagarna när T är och jobbar. Suck.


Jag skulle behöva slänga en vissen blombukett, vattna blommorna, ställa in disk i diskmaskinen och dammsuga så det åtminstone ser överkomligt fräscht ut när T:s föräldrar kommer hem. Men jag orkar inte! Jag vill bara gå och lägga mig på sängen och dö. Hur fan får man bort deppigheten? Den går inte bort. Aldrig. Aldrig helt. Jag kan vara jätteglad stundtals och känna lycka ganska ofta, men deppigheten kommer alltid tillbaka. Den finns alltid kvar. Jag vill bara gråta utan anledning. Allt känns så jobbigt. Jag orkar bara inte ta tag i någonting fast jag vet att det inte är särskilt jobbigt. Åhh, jag kan inte vara gjord för att leva =(.


Kommentarer
Postat av: Linda

Åh, hjärtat vad jag känner igen mig i det du skriver och önskar verkligen att jag kunde komma med lite pepping men vet inte själv hur man ska göra för att orka leva.

2009-07-16 @ 21:19:46
URL: http://frokenlejon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0