Lördag

Jag åt ärtsoppa till lunch i torsdags och sen en jättegod BBQ-buffé och två glas vin i stan på kvällen. Lyssnade på ett par trubadurer som var riktigt bra också.

Åt väl liknande mat igår, turkisk yoghurt till frukost och kött till middag typ.. Äter för mkt hela tiden. Har ätit så god mat. T:s mamma gör jättegod mat =/. Haha det är ju sjukt att man kan vara missnöjd med nåt sånt. Eller missnöjd och missnöjd. Jag är väl mest arg på mig själv att jag äter så mkt hela tiden! Jag skulle ju kunna äta lite mindre trots att det är gott =/. Vi äter naturgodis varje dag typ. Om inte det så har vi ätit glass... Alltid ngt onyttigt. Och jag har ett sånt satans hetssug som inte ger sig! Har redan börjat planera att jag ska köpa naturgodis till tågresan hem och sen hetsa nästa vecka när jag kommer hem till mig.

Är sur och irriterad. Har lite hemlängtan, men samtidigt inte. Här blir jag ju automatiskt "räddad" från att hetsäta. När jag kommer hem kan jag vräka i mig i flera dagar. Hur ska det gå? Jag orkar inte leva mer. Det går inte. Det kommer inte funka. Jag vill inte fortsätta plugga i höst heller. Vill inte, vill inte, vill inte. Ändå ler jag och säger att jag har två år kvar när folk frågar. Alla frågar. Jag har sån ångest över studierna, över framtiden. Jag tar ju aldrig tag i det. Jag orkar inte. Jag vet att det inte kommer gå. Jag vill bara gräva ner mig och dö så fort jag tänker på det. Vad gör man då? Samma sak är det ju när det gäller jobb. El ja, nästan iaf. Kanske skulle det kännas lite lättare? Söka jobb har jag ju faktiskt lyckats med en gång... Men jag orkar inte med den ovissa framtiden heller.

T är så trött jämt. Varje kväll. TIdigt. Idag är det ändå lördag! Vi skulle åkt bort, men det blev inte så. Och nu har han gått och lagt sig. Hans föräldrar också. Och här sitter jag, ensam i natten på andra sidan sverige och.. jaa.. vill hem? Jag vet inte. Jag hatar allt iaf. Längtar efter min kisse hos mamma. Känner mig som en liten obstinat flicka, inte vuxen för fem öre. Jag orkar inte med livet! Ta mig härifrån!!

Jag hoppas att allt känns bättre imorgon.

Kommentarer
Postat av: Linda

Hoppas det kändes bättre idag

kram

2009-07-19 @ 22:25:19
URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Winkler

Hej!

Hoppas det känns bättre och att du kan stå emot att hetsäta.



Vad pluggar du?

Kram

2009-07-19 @ 23:14:02
URL: http://winkler.blogdog.se
Postat av: pussel

Tack sötisar!

Jag pluggar kognitionsvetenskap.

2009-07-23 @ 22:41:28
URL: http://pussel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0