KBT

Kl 13 var det iaf dags för mig att träffa en ny terapeut. Så efter kräkning och snabb dusch tvingade jag mig iväg till kliniken jag går på. Mötet med den här nya KBT-terapeuten var över förväntan faktiskt. Träffade henne som snabbast innan sommaren hos min vanliga terapeut och då fick jag inget bra intryck. Men vi ska iaf jobba med scheman och försöka få mig att ta tag i saker. Tror att jag mår så dåligt just för att när jag aldrig tar tag i nåt och aldrig lyckas med nåt så tycker jag ännu sämre om migsjälv och tycker att allt är meningslöst och att jag inte klarar av någonting.

Nu har jag gjort ett schema med bara några timmars plugg och jobbsökande på förmiddagarna och har även planerat in surftid på eftermiddagarna mellan 16-18 =P. Det svåra för mig är ju att motivera mig själv att följa schemat och inte bara sätta mig framför datorn direkt på morgonen och hetsäta istället ^^.

Det värsta(?) är att på schemat jag skrev med terapeuten så planerade jag in mina måltider också. Hon vet om min bulimi (började förstås gråta så fort jag nämde det.. usch), men det är inget vi ska prata specifikt om utan vi ska bara planera mina vardagar så att jag får nåt gjort och känner mig bra. Iaf så skulle måltiderna med. Det fick bli frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag och kvällsmål. Jag har ju varit emot att äta så ofta, och när jag ätit ordentligt LCHF har jag inte behövt det heller.. men velig som jag är så vill jag pröva att äta havregrynsgröt med banan till frukost igen (som jag gjorde för evigheter sedan känns det som). Eftersom det inte är lika mättande och kaloririkt som en LCHF-frukost så tänkte jag äta en frukt vid tio-tiden. Sen ska jag försöka äta lite mindre lunch och istället äta en frukt el en bit brie el nåt som mellanmål på eftermiddagen kl 15 och kanske något till teet vid nio-tiden på kvällen..

Får se hur det går. NER i vikt ska jag i vilket fall som helst, men helst inte hetsa under tiden ^_^.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0