Riktigt dålig i magen :-S

Mår såå otrolig dåligt! Har mått såhär några gånger förut.. Min mage protesterar å det grövsta på all frukt jag proppade i mig igår. USCH!!

Mår illa och har ont i magen. Mer när gaserna fastnar nånstans i tarmarna. Magen bubblar mer nu och så får jag diarréattacker. Igår hade jag sjukt mkt gaser. Gick och släppte mig hela tiden och det luktar apa. Trots att jag ätit massa apelsiner mitt på dagen igår så åt jag ändå två äpplen med kanel, yoghurt och crème fraîche på kvällen!

Och nu mår jag så otroligt dåligt pga detta. Varför gör jag så!? Tur att jag stannade hemma från jobbet idag också. Hade ju aldrig kunnat gå dit i det här tillståndet ändå :-S.

Ligger i sängen och orkar inte göra nåt. förutom att vifta lite på fötterna och kvida. Orkar ju iofs blogga på mobilen så ska försöka läsa lite. Är väl bara att försöka stå ut och vänta på nästa diarréattack ^^. Magen borde väl bli lite mindre svullen och lite mindre hård av att eländet kommer ut iaf :-S.

Jag som tänkte att jag skulle orka ta mig ut och handla lite idag.. Choklad.. Lika bra att jag är sängliggandes då kanske :-S. Danskurserna börjar ikväll, tråkigt att missa första lektionerna :-( :-(.

Kommentarer
Postat av: Elefanten

åh hoppas det blir bättre snart då! :(

2013-02-12 @ 10:14:57
URL: http://notenough.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0