Vet inte vad jag ska göra

Ovanligt. Nej. Har skippat skolan idag. Orkade inte. Orkar ingenting. Orkar inte diska. Ska jag baka scones? Jag vet inte. Ska jag köpa godis, naturgodis, choklad, glass? Nåt annat? Ska jag hetsäta? Eller ska jag kanske bara fortsätta att sitta framför datorn och surfa runt och inte göra något vettigt, bara ha ångest? Jag vet inte. Jag orkar inte leva just nu.

ÄS-terapeuten ringde och vi ställde in besöket idag. Jag, öhh, orkade inte? Måste städa. Måste diska. Borde tvätta. Måste plugga. Orka leva.

Jag vill tillbaka till nåt ÄS-forum. NU! Vill tävla med någon/ några att gå ner i vikt. Vill börja på måndag. Måndag den 9 mars. Det låter väl bra? Nej, eg inte. Men vad fan. Jag VILL! Jag vill bli smal igen! Jag vill inte leva så här! Kan inte, vill inte. Får ju inte på mig mina kläder längre! Det är inte roligt. Inte roligt alls. Jag vill vara smal. Tycka om migsjälv. Vara vacker. Tro på migsjälv. Ha livslust. Älska. Ha en poljkvän.

Hmm. Tillbaka till maten. Vad är jag sugen på? Nåt gott.. hmm.. Just nu är jag eg övermätt. Har ätit en jättefrukost, men suget sitter i. Hetssuget. Jag har ätit fel frukost. Det är fel dag idag. Fel dag att "börja om". Jag måste vänta till måndag. Orka vänta till måndag. Jävla skit. Ska jag hetsa enda till måndag? Varför gör jag så här mot migsjälv? Jag vill inte leva.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0