Igår

Hetsåt "i onödan" igår. Var eg inte sugen. Hade kunnat hålla mig till en Allévopåse till och te. Men hade fått rabatt på konsum, och så var det ju fredag. Jag ville bara dö. Idag vill jag bara sova.

1,5(?) kg potatis (gjorde potatismos m massa smör o grädde), 712 g naturgodis, 175 g chips. Jag mådde INTE så bra sen.

Har rabatt på glass också, men var inte alls sugen på det. Kanske ska köpa det idag istället? Jag skulle vilja hetsäta eller åtminstone äta nåt "sista" onyttigt idag så att jag kan "börja om" imorn. Tänkte tre dagar på Allévo innan april börjar... och sen ev stenålderskost...

Jag vet inte. Jag vet aldrig nånting. Vet inte om jag ska lämna tillbaka de två par skor jag köpte i onsdags heller. Vet ingenting.


Dessutom föreslog en granne jag börjat prata lite med att jag kunde komma över och kolla på film el nåt i helgen. Tror det var han som ringde på lite senare också... men då hade jag ju redan börjat äta, så satt bara tyst som en mus och önskade att jag inte fanns ungefär. Vad fan ska jag säga när jag träffar honom nästa gång?? Han vet ju att jag var hemma. "Öh, nä jag mådde inte så bra så jag öppnade inte..."?? Kan man inte bara öppna dörren och säga det då? Nä, inte jag. När jag vill vara ifred så vill jag vara IFRED. Usch. Varför är livet så jobbigt?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0