ensam

Jag känner mig ledsen och ensam. Ska det vara så när man dejtar någon?

I lördags var vi ute på krogen. Förfest och sen utgång. Var år och där sen. Jag känner mig som 26, inte som 40. Älskar att dansa. Hoppa, röja loss på dansgolvet. Vi var ute till de stängde. La oss väl vid 05.

J var med. Jättekul och trevligt hela kvällen. Till vi skulle bestämma om vi skulle sova ihop eller inte. Då funderade han på att sova själv, jag ville sova ihop så då gjorde vi det.

Jag ville såklart ha sex, men han verkade trött.. Idag var han också trött. Inga initiativ. Inte förrän jag sa att jag skulle gå upp, typ kl 13.

Han hör inte av sig. Varken på lördagen innan, eller söndagen efter. Bara efter att jag hört av mig. Borde väl hitta nån annan, nån som vill vara med mig lika mkt som jag vill vara med honom. Men jag är ju kär i den här killen. Jag vill ha honom nu. SUCK. 

Hatar allt. Orkar inte jobba imorn. Orkar inte vara ensam. Vill bara träffa J. Samtidigt har jag haft så svullen ch gasig och ond mage den här veckan, så hade väl inte velat träffa honom p g a det. Men önskar ändå att han hade velat träffa mig.

Jag undrar om han vill träffa mig igen. Och när. Om två veckor? Orkar inte med att ses så sällan. Orkar inte, vill inte =(.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0