Struma?

Usch. Jag är superstressad nu på jobbet (och jag som inte får stressa nu, utan tvärtom, ska stressa ner för att få tillbaka mensen!!).
 
Dessutom har jag fått tillbaka känslan att tröjan sitter åt vid halsen (eller ett tajt halsband), fast jag varken har halsband eller någon åtsittande tröja. =(
 
https://stegforhalsa.se/10-symtom-pa-skoldkortelproblem/ 
Där står det följande:
"

Reproduktionssvårigheter

Den hormonella obalans som uppstår i samband med sköldkörtelproblem kan orsaka komplikationer vid graviditet, förändringar i menstruation och en brist på sexuell lust."

 

Dessutom kan problem med sköldkörteln påverka tarmen och matsmältningen... och den är värre än någonsin för mig just nu =S.

Har i princip slutat tillsätta salt i maten. Och använder jag salt så är det mest flingsalt (inte så mkt jod troligtvis). Så nu tog jag en jod och tyrosin-kapsel till middagen ^^.

Jag har verkligen inte tid med sjukvård och läkartider just nu =(. Men jag måste väl ta tag i det.

 

 


Härliga känslor!

Å jag skulle precis stänga av datorn och så kom jag på att jag skulle ju blogga ju!!
 
Så, fick starta upp Chrome igen. Jag har haft en fantastisk helg och vet ni vad jag har gjort? Jag har bara varit hemma och mest jobbat faktiskt. Men grejen är att från och med i fredags kväll (när jag trodde att jag skulle åka hem från jobbet och bara gråta av utmattning och irritation) så har jag mest känt kärlek och nästan lite lycka!
 
Ok, snabbt då, vad jag tror är orsakerna:
1. Bön innan morgonmeditationen (läser bara delar av det som står på sid 106-107 i Stora Boken typ).
2. Den här veckan har jag varje morgon lyssnat på denna youtube-meditation!
3. Yogat några gånger (inte hunnit/orkat alla dagar), kör Adrienes TRUE.
4. Tja, och så gjorde jag väl ett halvt steg 10 i fredags när jag cyklade hem. Skrev så här till S tidigare ikväll på Messenger:
"Alltså, sen i fredags kväll känner jag kärlek och nästan lite glädje! Kanske en kombination av saker. Ber på morgonen nu innan meditationen, och så har jag ju börjat med en "fokus-meditation" varje morgon den här veckan som är helt fantastisk.
Så jag fortsätter helt enkelt med de här sakerna 😉...
I fredags trodde jag ju att jag skulle gråta när jag kom hem, men redan när jag cyklade hem så insåg jag att det är min själviskhet och förväntningar som gör att jag tycker andra är knäppa och tar knäppa beslut på jobbet. Jag har inte ...
... all bakgrundsinfo till varför de tagit de beslut de tagit. Så jag irriterar mig p g a mina egna förväntningar, istället för att acceptera och istället anta att det finns en bra anledning till att det är som det är, eller blivit som det blivit."
 
OCH jag har gjort saker. Tagit tag i saker! Istället för att sätta mig framför youtube när jag ätit frukost/brunch, så har jag satt mig framför jobb-datorn och börjat jobba!!
 
Alltså tack Gud säger jag bara. Tack för att du visat mig vägen! Och lite stolt över mig själv känner jag mig allt ;-).
Godnatt!