Så ledsen Så ledsen

Jag är så ledsen =(. Killen jag dejtade påminde mig mer och mer om en psykopat/narcissist. Jag tyckte han betedde sig precis som en bedragare som lurade av mig pengar för några år sen.

Han förnekar såklart att han gjort något fel överhuvudtaget. =(

Själv vet jag varken ut eller in. Är det jag som överreagerat? Eller har han eg beskrivit sig själv (medvetet el omedvetet) när han berättat om sitt ex?

Han skrev att han ville ses, men hela tiden kom det något annat emellan och han började sluta svara, eller svara i väldigt kort ton. =(

Fattar inte hur jag kan känna mig så sårad och så ledsen av någon jag bara träffat några ggr/dagar, och som dessutom beter sig på ett sätt som gör att jag blir ledsen, misstänksam och osäker!? Igår grät jag typ hela dagen. S fick trösta mig, stackarn ❤️. Usch, jag bara hatar allt. Det enda jag önskar är att H ska höra av sig, att han ångrar avbruten kontakt och vill ses. Trots att jag vet att det inte är någon bra idé. 

Jävla skitliv. Semestern är förstörd, men vill absolut inte börja jobba igen heller. Jag vill träffa nån som vill ha mig lika mkt som vill ha honom. Eller dö. Hatar mitt liv.

Det enda jag gillar är träning. Men har ingen att träna med. Skulle vilja bli vän med folk som kör crossfit. Tycker det är lite kul att dansa också. Men helst vill jag bara träffa en kille att bli kär i, som har samma intressen och grundläggande värderingar. Men hur f-n hittar man det?