Igår

Igår överåt jag. Ganska många dadlar med jordnötssmör. Det är inte friskt. Men, det som var friskt i sammanhanget är att jag slutade äta. Jag avfärdade tankarna på att fortsätta äta ännu mer och kräkas. Det är framsteg. Det är vägen till att bli frisk.

Idag messade jag en kille jag varit lite intresserad av i typ ett år. Känslorna är inte besvarade. Jag visste väl det innerst inne. Därför jag tyckte det var så oerhört jobbigt att skicka det där sms:et.

Idag har jag också varit och tränat. Ett grymt pass och jag tycker jag ser muskulös ut =). Hehe. Jag hat-älskar att träna hårt. Jag är nog en "crossfitter" innerst inne... Tror jag nämnt det förr.

Imorn ska jag på min fjärde Tinderdejt med samma kille (första Tinderdejten). Han är trevlig och vi kan nog prata om det mesta, men jag känner inget. Inget pirr =/.

Suck, varför är inte de jag är intresserade av intresserade av mig, och tvärtom?

Godnatt.

Tillfrisknande

Efter förra inlägget så gick jag ändå och köpte mer naturgodis med chokladöverdragna jordnötter (mörk choklad - fortf vegansk ;-)) och åt upp på ett par dagar. Åt så pass mkt att jag tyckte att jag överåt (kändes inte skönt efteråt, utan för mkt). Men skillnaden nu när jag gör så, är att jag inte bara ser det som ett totalt misslyckande och försöker tänka ut hur jag ska äta mindre eller fasta nästa dag, utan istället övar mig på att bara gå vidare och lägga det bakom mig. Gjort är gjort. Äta frukost som vanligt nästa dag och leva på som vanligt. 
 
Vill jag bli helt frisk,så är det viktigaste att inte fastna i något ältande om vad jag ätit, ska äta eller inte äta. Bara gå vidare, oavsett hur och vad jag äter. Frukost, lunch, middag nästa dag, kanske mellanmål om jag vill. Har väldigt svårt för att få till regelbundna matvanor, men gör så gott jag kan. Frukost är hyfsat lätt iaf. Äter i princip alltid gröt, lite olika tillbehör bara.
 
Jag har gått upp ganska många kilo sen förra sommaren. Men stor del muskler hoppas jag, eftersom jag både kan se musklerna och också tränat hyfsat regelbundet. 
 
Det är väldigt väldigt svår att acceptera viktuppgången, men jag intalar mig varje dag att vikten kvittar. Det spelar ingen roll vad man väger. Det som spelar roll är att man lever ett hyfsat hälsosamt liv. Att leva med bulimi är kanppast hälsosamt iaf ^^.
 
Kollar mkt på peppande youtube-videor också. Här är några tips: