Gårdagens mat, fredag

Skriv inläggstext 


Dagens mat, torsdag

Skriv inläggstext 


Gårdagens mat, onsdag

Skriv inläggstext 


Dagens matintag

Skriv inläggstext 


Gårdagens matintag

Skriv inläggstext 


Bloggplaner

Jag tänkte att jag skulle försöka dokumentera vad jag äter ett tag och även hur min mage (tarmar) mår. De senaste veckorna har jag varit uppblåst, ordentligt =S.
 
Lättast isf är att blogga från mobilen eftersom jag tar bilder på min mat med mobilen, men som jag skrivit tidigare så är jag inget fan av mobileappen =/. Får väl se hur det går. Kom på min tanke om bloggande igår när jag redan lagt mig och då prioriterade jag sömnen.
 
Har varit bortrest och i söndags fick jag typ migrän tror jag. Vaknade natten till måndag med sån jäkla huvudvärk att jag gick upp och tog Ibumetin (vilket jag i princip aldrig tar annars). Fortfarande idag har jag känt av huvudet, men nu tror jag ändå att det är över. Skulle verkligen behöva komma igång och träna igen imorn. Har inte tränat på över en och en halv vecka! Inte bra.
 
Har iaf lyckats gå och lägga mig runt 22 två kvällar i rad nu! Helt otroligt! Var såå trött efter resan. Helt galet trött. Nu ska jag bara försöka hålla i detta, och också försöka gå upp tidigt och dra till jobbet tidigt ^^. Får se hur det går =P.