Ytterligare en dag i tillfrisknande

Å jag borde redan ha gått och lagt mig. Jag är såå trött! Var så arg och stressad efter en alldeles för lång arbetsdag typ 1815 eller vad kl var när jag kom hem. Hatar att jobbet ska ta så mkt energi. Att jag ska ta så mkt ansvar. MEN, det som är så sjukt jävla härligt är att jag inte behvöer vara rädd för att dagen bara blir ännu mer skit och att jag ska sitta och hetsäta hela kvällen, behöva kräkas när jag borde gått och lagt mig och bara känna att livet är ett elände. Jo, livet kan vara ett elände även utan bulimi, men det är ännu eländigare med =P.
 
Jag var (för) hungrig när jag kom hem och åt direkt upp resterna från lunchen som jag inte hann äta upp på lunchen. Sen fixade jag "snabbmat" som var cole slaw och nån vegobiff. Sen en sallad med tofu och avokado och frön och äpple på det. För mkt? Nä, lagom tror jag. Jag var hungrig.
 
Tre bitar choklad till efterrätt för att jag var sugen på det. Har inte varit ett dugg sugen på att äta mer än så och är mätt och nöjd. Alltså som en HELT NORMAL MÄNNISKA!! Alltså fatta, det är helt sjukt. Jag trodde aldrig någonsin att jag kunde få ett normalt förhållande till mat igen! Nu tror jag att jag är på god väg att få det.
 
Dessutom har jag bakat (några superenkla) kakor som jag tänkte ta med till en grej jag ska på senare i veckan. Inga problem. Inte sugen på att äta dom alls nu, jag är ju mätt och nöjd.
 
När jag får mkt mattankar, på vad jag ska eller inte ska äta, så försöker jag iaf att tänka på att lägga så lite vikt vid dem som möjligt. "Dismiss:a" dom alltså ;-). Ibland fastnar jag vid dom mer, ibland mindre. Ju mindre jag fastnar i dom, desto snabbare försvinner dom och jag börjar tänka på annat.
 
Jag har klarat av så många helger nu utan att hetsäta eller överäta! Helger ensam, när jag tyckt synd om mig själv som inte orkat hänga med dansvänner ut och dansa för att jag är typ "utbränd" av jobbet. Energilös och utan lust och ork att göra någonting. Helger som jag tidigare skulle ha ätit. Det fanns inget annat. Jag hade ju ingen ork eller lust med något annat än att äta då. Nu har jag precis samma helger, samma sinnesstämning, samma tycka-synd-om-mig-mode, ändå överäter jag inte. Jag bara är i den eländiga känslan. Kanske kollar på TV, eller youtube. UTAN att äta. Helt sjukt =P. Och helt fantastiskt.
 
Hör av dig om du vill ha hjälp och stöd! Det går att bli helt frisk. Kram och godnatt!

Edit: Lägger till bilderna på min middag.