April, eländiga och härliga vår

Gud vad tiden går fort. Dagar och veckor bara flyger förbi. 
 
Jag tror att hetsätningen ger mig dopamin eller ngt. Om jag inte hetsäter så orkar jag inte ta tag i någonting. Känner mig helt apatisk och omotiverad. Allt är så satans jävla jobbigt. Om jag hetsäter och kräks så orkar jag på något sätt ta tag i mitt liv lite mer dagen efter. Inte alltid, men ofta tror jag det är så.
 
Jag är helt tillbaka i sjukdomen. Hetsäter och kräks var och varannan dag. Inte helt tillbaka i när det var som värst kankse... Jag åker inte runt till olika affärer och köper hetsmat (än). Jag äter det jag har hemma.
 
För varje dag som går så blir jag mer deprimerad. Vill inte leva längre. Ber till Gud att jag ska få dö, slippa vakna nästa morgon etc.
 
Idag lyckades jag dock få tummen ur och messa en gammal 12-stegs vän. Hon hoppade på Brain Over Binge"-metoden" strax efter mig och verkar vara på rätt väg i tillfrisknandet. Hon tipsade mig (igen) om Amy Johnson, https://www.youtube.com/user/DrAmyJohnson. Jag ska börja lyssna igenom hela hennes pod nu, Changeable.
 
Så ja, bara att få svar från en vän, tips och pepp att det går att bli frisk, att det går att förändra vår hjärna, det gav mig otroligt mkt hopp och tacksamhet <3.
 
Mediterade innan jag gick upp idag, tio minuter, första avsnittet av Basic-kursen i appen Headspace. Ska fortsätta med det. Verkligen försöka meditera varje morgon, igen. Gjorde ju det för knappt ett år sen och fick tillbaka mensen efter ett par månader. Dock tror jag att jag slutat fasta i samband med det också och började äta frukost, så kankse hade det något med det att göra också. Vem vet.

Begäret att hetsäta